comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Şenol Güneş'ten Shakhtar Donetsk maçı sonrası açıklama: "Asıl beklentimiz..."

12 Temmuz 2018, Perşembe 20:24
Şenol Güneş'ten Shakhtar Donetsk maçı sonrası açıklama:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık maçının ardından takımın durumunu ve kamptaki çalışmaları değerlendirdi. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın, Shakhtar Donetsk ile golsüz berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. 

"RAKİBİMİZDEN GERİDE GELMEMİZE RAĞMEN FİZİKSEL ANLAMDA SIRITMADIK"
Rakibimizden fizik olarak geriden geliyoruz. Onlar daha erken maçı oynayacak ama buna rağmen iyiydik. Sakatlık vermeden, oyun anlayışımızı oturtmayı hedefliyoruz. Oyuncularımızın neleri yapabileceğini bir kez daha gördük."

"SKOR ÖNEMLİ DEĞİL"

Bu maç sadece bir hazırlık maçı. Diğerleri de öyle olacak. Skor önemli değil. Kamplardan beklediğimiz şey, fiziksel çalışmalarımızın ardından sürat ve çabuk yönüne ağırlık vereceğiz. Patlayıcı gücü kullanacak durumda değiliz, o yüzden ağır davranıyoruz. O da normal. Çalışmaların etkisinden kaynaklanıyor. Onları düzelteceğiz. Bütün oyuncularımızı göreceğiz. Skor önemli değil. Oyun olarak ne kazanabiliriz, oyun olarak ne oyuncularımızın performansına neleri ekelyebiliriz onları göreceğiz. 

"EKSİK OLAN OYUNCULARIMIZ VAR"

Hiçbir oyuncu ayırmıyorum. İyi işler yapanlar da var, eksik olanlar da var. Şu anda bireysel olarak bir oyuncuyu eleştirmek doğru değil. Tabi yorulan oyuncularımız var. Sakatlık vermeden takımın performansını yükseltmeye çalışıyoruz. Takım oyununda sıkıntı çekmedik ama top kayıpları var. Daha hızlı oynamamız gerekiyor. Onları da zamana yayacağız. 

"PATLAYICI GÜCÜ KAZANMADAN PERFORMANS ELEŞTİRİSİ DOĞRU DEĞİL"

Patlayıcı gücü kazanmadan oyuncunun performansını ölçmek doğru değil. Daha o aşamada değiliz. Fiziksel anlamda oynadığımız oyun yeterli değil. Şu anki süremiz itibariyle erken form yakalamamız doğru değil. Süreye ihtiyacımız var.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!