comScore

Beşiktaş Beşiktaş

BJK Haber: Rivaldo'dan ilginç Talisca sözleri

30 Temmuz 2018, Pazartesi 17:36
BJK Haber: Rivaldo'dan ilginç Talisca sözleri

Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Rivaldo, kariyerini kiralık olarak Çin'de sürdüren Anderson Talisca hakkında konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Çin'in Guangzhou Evergrande takımına kiralanan Talisca hakkında Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Rivaldo konuştu. 
Rivaldo, Talisca için yapılan "Yeni Rivaldo" sözlerine katılmadığını söylerken, Brezilyalı futbolcunun önünde daha uzun bir yol olduğunu dile getirdi. 
Rivaldo, "Talisca ile benim teknik özelliklerim aynı değil. Yani şu anda onun yeni Rivaldo olduğunu söyleyemem. Bunun için çok erken. Ancak Talisca çok güçlü bir oyuncu. İyi bir oyuncu ve yetenekli. Çin'e transfer olmasının da doğru karar olduğunu düşünüyorum. Çin'de başarılı olacaktır ama önünde daha uzun yol var." ifadelerini kullandı. 
 

Talisca'nın Çin'de attığı goller


Geçen sezon Beşiktaş'ta 47 maçta 20 gol atan ve sergilediği performansla Brezilya Milli Takımına kadar yükselen Anderson Talisca, Çin Ligi'ndeki ilk 2 maçta son derece etkili bir performans ortaya koydu. 

Guangzhou Evergrande'nin Chogqin Lifan'ı 5-0 mağlup ettiği maçta takımı adına 2 gol kaydeden Anderson Talisca, 2. maçında 5 gole ulaşmış oldu. Anderson Talisca, Lifan karşısında 70. ve 84. dakikada skoru maçın 4. ve 5. golünü atan isim oldu.

Anderson Talisca'nın takımı Guagzhou Evergrande, gelecek hafta Tianjin Teda takımıyla karşı karşıya gelecek.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!