comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Prosinecki'den Beşiktaş maçı isyanı! 'VAR'da penaltıyı görmüyorsunuz'

26 Ekim 2020, Pazartesi 23:53
Prosinecki'den Beşiktaş maçı isyanı! 'VAR'da penaltıyı görmüyorsunuz'

Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "VAR'a gidiyorsunuz ve çok net olan bir penaltıyı görmüyorsunuz." dedi.

FutbolArena - Süper Lig'in 6'ncı haftasında Yukatel Denizlispor, sahasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti ve penaltı isyanında bulundu.

"BEŞİKTAŞ'I TEBRİK EDERİM"
“Beşiktaş'ı tebrik etmek istiyorum. İlk yarı bizden daha iyi oynayan bir Beşiktaş vardı. Bireysel hatalardan doğan iki gol yedik. 2 gol yiyince geri dönmek tabi ki kolay olmuyor. İlk golde pozisyon hatasından gol yedik. Sonrasında penaltı pozisyonu oldu. Bunun ardından moral olarak geriye düştük. İkinci yarıda istediğimiz oyunu sergilemeye başladık. Rakibin gördüğü kırmızı kart pozisyonundan sonra 2 gol bulduk. Bundan sonra istediğimiz şeyleri yapmaya zaman yetmedi aslında. İkinci yarı verdiğimiz mücadeleden iyi şeyler görebiliyoruz. Bu hafta bir maç kaybettik, istediğimiz gibi olmadı. Gereken bütün analizleri yapacağız. Geliştirmemiz gereken yönlerimizi geliştireceğiz.”

"ÇOK NET OLAN BİR PENALTI GÖRÜLMÜYOR"

Karşılaşmada bir pozisyonda penaltılarının verilmediğini belirten Prosinecki, “Hakem konusunda konuşmayı çok sevmiyorum. Ben buna inanamıyorum. VAR'a gidiyorsunuz ve çok net olan bir penaltıyı görmüyorsunuz. Bu benim çok garibime gitti. Buraya gelmeden 3 kez izlerdim pozisyonu. Açıkçası net penaltıydı. Bu hakemin yorumu tabi ki. VAR olmasa, görmese olabilirdi ama VAR'a gittikten sonra net penaltıyı görmemek benim garibime gitti” diye konuştu.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!