FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 15. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı. beIN Sports yorumcusu Önder Özen yorumladı.
"Alanyaspor’un diğer maçlara nazaran iyi savunma yaptığını söyleyelim. Kazanacak pozisyonları da buldular."
"Karius’un son dakikada haftaya damga vuran kurtarışı vardı. Bunlara da bakacak olursak Alanyaspor kazanma iradesi ortaya koydu"
"Beşiktaş’a dönecek olursak... Beşiktaş maçı kazanmış olsaydı çok güçlü bir favori konumuna gelebilirdi. Beşiktaş bunu kaçırdı."
"Beşiktaş deplasmanda da hatırı sayılır pozisyona girdi. Beşiktaş yine yarışın içinde olacaktır ama ciddi favori olma fırsatını tepti."
Öte yandan Aytemiz Alanyaspor’un hızlı hücumları karşısında başarılı müdahalelerde bulunan ve kademeye giren Necip Uysal, performansıyla dikkat çekti
Opta verilerine göre Necip Uysal’ın, Aytemiz Alanyaspor maçında ilk yarı performansı:
Kademeye girme: 4
Top Kapma: 1
İkili Mücadele Kazanma Yüzdesi: %90