Olympiakos Başkanı Marinakis Beşiktaş maçı sonrası soyunma adına indi
Yunan basınında çıkan habere göre, Beşiktaş maçında özellikle ikinci yarıda sergilenen kötü futbola sinirlenen Marinakis'in karşılaşma sonrasında soyunma dasına indiği ifade edildi. Futbolculara uyarılarda bulunan Marinakis'in, "Ligde ve Avrupa'da devam etmeliyiz. Beşiktaş'ı elemek zorundayız." diye konuştuğu kaydedildi.
Olympiakos Başkanı Marinakis'in Beşiktaş karşısında ortaya konan futboldan memnun olmadığı ve soyunma odasında bunu futbolculara söylediği, İstanbul'da oynanacak rövanşta turu geçecek skoru elde etmeleri gerektiğini söylediği öğrenildi.
OLYMPIAKOS'UN HOCASINDAN AÇIKLAMA!
Karşılaşma sonrası Yunan basınına konuşan Vasilis Vouzas, golden sonra büyük bir şok yaşadıklarını ama buna rağmen beraberliği korumayı başardıklarını söyledi.
"BU SONUÇ KÖTÜ DEĞİL"
"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Büyük ve iyi bir rakibe karşı iyi mücadele ettiler, çaba gösterdiler. İlk yarıda oyunu kontrol ettik ama golden sonra büyük bir şok yaşadık. Rakibe pozisyonlar verdik ama sonunda maçı berabere bitirdik. Bence bu sonuç kötü değil."

