comScore
1 / 8

Medel'den Beşiktaş taraftarını mest eden açıklama

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında Demir Grup Sivasspor ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

 

2 / 8
Basına kapalı olarak yapılan idman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki çalışmada kondisyon ve taktik çalışması yapıldı.

3 / 8
Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı.

4 / 8
Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı.

5 / 8
Antrenman tam sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Öte yandan Medel açıklamalarda bulundu.

6 / 8
31 yaşındaki futbolcu, "Şu anda yorulmuyorum. Zaten emekli olduğumda bol bol dinlenirim. Şu anda oynadığım futboldan, hayatımdan ve kariyerimden keyif alıyorum.

7 / 8
Fiziksel olarak da iyi durumdayım. Oynadığım her andan keyif alıyorum. Daha fazla süre ve dakika almak istiyorum.

8 / 8
Beşiktaş’ta her kulvarda çıktığımız maçlarda yer almak istiyorum" ifadelerini kullandı. (Milliyet)