comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Leipzig hocası Ralph Hasenhüttl: 'Beşiktaş öyle iyi bir takım ki...'

05 Aralık 2017, Salı 19:55
Leipzig hocası Ralph Hasenhüttl: 'Beşiktaş öyle iyi bir takım ki...'

Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, Şenol Güneş'in 6 as futbolcuyu kadroya almamasıyla ilgili gelen soruya çarpıcı bir yanıt verdi.

FutbolArena - BeşiktaşUEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçında Leipzig'e konuk olacak. Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, takım için kritik öneme sahip maç öncesi basın toplantısında konuştu.
 

Ralph Hasenhüttl, Leipzig - Beşiktaş maç önü açıklamaları


Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, "Grupta hiç mağlup olmamış bir Beşiktaş ile oynayacağız. Kazanıp, 2. galibiyetimizi almak istiyoruz. Kader maçı diyemem ama yarın çok iyi bir rakibimiz olacak. Çok rahat bir pozisyondayız. Umarım seyircimizle Beşiktaş'ı yenebiliriz." diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ ÇOK BÜYÜK KADROYA SAHİP"
Şenol Güneş'in 6 as futbolcuyu kadroya almamasına değinen Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, "Beşiktaş öyle iyi bir takım ki çok büyük bir kadroya sahip. Yarın bazı yıldızlarının kadroda yer almaması onlar için önemli olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

VODAFONE PARK ATMOSFERİNE ÖVGÜ

Beşiktaş taraftarını öven Ralph Hasenhüttl, "İstanbul'daki maçta Beşiktaş taraftarları çok sesli ve coşkuluydu ama yarın atmosferi bir yaratacağız" sözlerini sarf etti.

KEVİN KAMPL: "BEŞİKTAŞ GRUPTAKİ EN İYİ TAKIM"

Öte yandan basın toplantısında yer alan Leipzig oyuncusu Kevin Kampl ise "Beşiktaş gruptaki en iyi takım. Yarın Beşiktaş'ı yenerek Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmek istiyoruz. Hoffenheim maçında korkak oynadık. Beşiktaş'a karşı daha cesur olup, onların üstüne gideceğiz" dedi.

Beşiktaş ile ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!