comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Leipzig Beşiktaş'ı hala unutamadı! "Bana sürekli anlatırdı"

23 Nisan 2018, Pazartesi 18:46
Leipzig Beşiktaş'ı hala unutamadı!

Salzburg eski teknik direktörü Peter Ziedler, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde oynanacak Marsilya - Salzburg eşleşmesini yorumlarken, Marsilya'nın önceki turda elediği Leipzig'in hocası Hüsenhüttl'ın kendisine sık sık Beşiktaş'ı anlattığını söyledi. 

FutbolArena Dış Haberler UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final turunda Marsilya ile Salzburg arasında oynanacak rövanş karşılaşmasını Salzburg'un eski teknik direktörü Peter Ziedler yorumladı. Fransız basınına bu müsabakayı yorumlayan Ziedler, Marsilya'nın önceki turda elediği Leipzig'in Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı maç hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Salzburg eski teknik direktörü ve şu anda Fransa'da Sochaux takımını çalıştıran Peter Ziedler, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Marsilya ile Salzburg arasında oynanacak karşılaşmayı yorumladı. 
"BANA HEP BEŞİKTAŞ STADINDAKİ ATMOSFERİ ANLATIRDI"

Marsilya - Salzburg eşleşmesinde kendi görüşüne göre bir favori olmadığını söyleyen Ziedler, "Bana göre ortada bir maç. Açıkçası kimin favori olduğunu söylemek zor." dedi. Ziedler sözlerinin devamında ise Marsilya'nın önceki turda elediği Leipzig'in hocası Hassenhütl'ün yakın arkadaşı olduğunu söyledi ve, "Marsilya - Salzburg maçı açıkçası ortada. Kimin favori olduğunu söylemek zor. Leipzig'in hocası Hasenhüttl ile sık sık konuşuruz. Hatta bana Beşiktaş stadındaki atmosferi anlatıyordu ama sonra Marsilya'nın stadını da gördü." diye konuştu. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!