comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kevin Prince Boateng gelecek planlarını anlattı

19 Nisan 2020, Pazar 20:40
Kevin Prince Boateng gelecek planlarını anlattı

Kevin Prince Boateng, kariyer planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaşlı futbolcu Kevin Prince Boateng, Sportweek'te yer alan haberde ülke basınına konuştu ve "Bir gün nereye gönmek istersin?" sorusuna Milan yanıtını verdi. 

Milan'da forma giydiği dönemde başarılı bir performans sergileyen Boateng, "Bana nereye geri dönmek istediğimizi sorarsanız her zaman Milan'a geri dönmek isteyeceğimi söylerim." yanıtını verdi."
KARİYERİMİ BİTİRMEK İSTEDİĞİM YER İSE HERTHA BERLİN

Kevin Prince Boateng, Milan için yaptığı itirafta kariyerini noktalamak istediği takım olan her şeyin başladığı Hertha Berlin'i söyleyerek, "Kariyerimi Hertha Berlin'de noktalamak isterim. O statta alkışlanarak futbola veda etmek istiyorum. Ancak geri dönmek istediğim yerler arasında Milan var."

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş taraftarlarında mesaj yollayan Boateng, "Son olarak taraftarlara mesaj yollayan Boateng, "Güçlü kalın, sağlıklı kalın, evde kalın. Boateng ve Beşiktaş'ın yapacağı daha çok şey var. Ben Frankfurt'ta oynarken, bir şey söylemiştim, 'Kupayı kazanacağız.' Bana kimse inanmadı. Ama kupayı kazandık. Lig tekrar başladığında Boateng ve Beşiktaş olarak birçok şey yapacağız. Şampiyon olacağız. Şampiyon olduktan sonra da inanılmaz bir kutlama yapacağız" açıklamasında bulundu." dedi. 

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!