comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İtalyanlar duyurdu! Oğuzhan Özyakup'a 8 milyon euro

04 Nisan 2019, Perşembe 15:33
İtalyanlar duyurdu! Oğuzhan Özyakup'a 8 milyon euro

Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin altında bir performans sergileyen Oğuzhan Özyakup'a İtalya'dan iki kulübün talip olduğu iddia edildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer planlaması yapılırken takımdan ayrılması muhtemel futbolcularla ilgili de gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılarda bu sezon sergilediği performansla beklentilerin altında kalan Oğuzhan Özyakup için İtalya'dan transfer iddiası ortaya atıldı. Oğuzhan Özyakup için Empoli ve Genoa'nın devrede olduğu öne sürüldü. 
 

Beşiktaş Transfer: Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'tan ayrılacak mı?


Beşiktaş'ın sezon sonunda yolları ayırabileceği futbolculardan biri olarak gösterilen Oğuzhan Özyakup için İtalyan basınından bir iddia geldi. II Secolo'da yer alan haberde Empoli ve Genoa'nın Oğuzhan Özyakup ile ilgilendiği belirtildi. Genoa'nın daha önce Sinan Gümüş ve Dorukhan Toköz gibi Türk futbolcularla ilgilendiği haberlerinin yer aldığı ancak son olarak asıl hedefinin Oğuzhan Özyakup olduğu kaydedildi. Her iki takımın da Oğuzhan Özyakup'u 8 milyon euro ödemeleri halinde transfer edebilecekleri iddia edildi. 
 

Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'ta kaç maçta oynadı?


Beşiktaş'ta bu sezon 17 lig maçında forma giyen Oğuzhan Özyakup, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 26 yaşındaki futbolcu UEFA Avrupa Ligi'nde 6 grup maçında da oynadı. Bu sezon toplamda 27 resmi maçta forma giyen Oğuzhan, 3 gol 6 asistlik performans sergiledi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!