comScore
1 / 8

İspanyol basınından Quaresma'ya büyük yakıştırma

Futbolarena - Beşiktaş’ın yıldızı Ricardo Quaresma ile ilgili İspanyol basınından övgü geldi.

2 / 8
Beşiktaş’ın yıldızı Ricardo Quaresma’nın Kayserispor karşısında yaptığı asist İspanyol basınında da manşetlerde yer aldı.
3 / 8
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor’u 2-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.
4 / 8
Siyah beyazlı takımın gollerini Dusko Tosic ve Adriano kaydetti. Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma da sergilediği performansla alkış topladı.
5 / 8
Süper Lig’de Kayserispor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma’nın Dusko Tosic’e yaptığı asist gündem yarattı.
6 / 8
Portekizli futbolcunun, rabona şeklinde kestiği orta İspanyol basınının da dikkatini çekti.
7 / 8
İspanya’nın önde gelen gazetelerinden AS, "Rabona kralı Quaresma" başlığıyla yıldız futbolcunun asistini takipçileriyle paylaştı.
8 / 8
Ricardo Quaresma bu sezon Beşiktaş’ta oynadığı 26 lig maçında 4 kez gol sevinci yaşadı. Portekizli futbolcu bu maçlarda 7 asist yaptı.