comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İsmail Er'den FutbolArena'ya Beşiktaş - Galatasaray derbisi yorumu

30 Kasım 2017, Perşembe 14:34
İsmail Er'den FutbolArena'ya Beşiktaş - Galatasaray derbisi yorumu

İsmail Er, Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi FutbolArena'ya açıklamalar yaptı. İsmail Er, Cenk Tosun ile ilgili de önemli noktalara değindi.

FutbolArena Özel - Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'ı evinde konuk edecek. Bu mücadele öncesi Hürriyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri İsmail Er, FutbolArena'ya Beşiktaş'taki son durumu anlattı.

Hürriyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri İsmail Er, bu hafta oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisi dışında Cenk Tosun ile ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.
 

İsmail Er, Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi son durumu anlattı


Siyah-Beyazlıların Süper Lig'deki kötü gidişatına yönelik yorumlarda bulunan İsmail Er, "Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman için sezon sonu önemli. Sezonun bu haftalarında alınan puanlar tolere edilebilir. Beşiktaş'ın Porto, Monaco ve RB Leipzig maçlarında sergiledikleri futbol ayakta alkışlanır. Sadece Türkiye'de değil. Bu nedenle Beşiktaş büyük maçları seviyor ve gücünü büyük maçlarda ortaya koyuyor." diye konuştu.
"YEDEKLER BİLE MAÇA HAZIR"

Şenol Güneş'in takımı Galatasaray derbisine iyi hazırladığını belirten İsmail Er, Beşiktaş, Galatasaray maçına oldukça hazır. Pepe dinlendi. Türkiye Kupası'nda da oynanan Manisaspor maçı da antrenman maçı gibi oldu. Yedeklerin de maçlara hazır olduğunu gördük" ifadelerini kullandı.

İsmail Er, Beşiktaş'ın para edecek her oyuncuyu satabileceğini belirterek, Cenk Tosun'a vurgu yaptı. İsmail Er, milli futbolcunun transfer durumuyla ilgili şunları söyledi:

"BEŞİKTAŞ PARA EDEN OYUNCUYU SATAR"

Avrupa'da bu dönemde hakikaten golcü yok. Cristianıo Ronaldo bile durdu ama Cenk Tosun durmadı.Cenk Tosun talipleri çok. Maçlara gelen scout ekipleri de çok. Ben her maçta 2-3 tane yurtdışından gelen scout görüyorum. Scoutlarla konuştuğumuzda Cenk Tosun'un çok mücadeleci, ofansif ve defansif anlamda etkili bir forvet olduğunu söylüyorlar. Beşiktaş para eden her oyuncuyu satabilir.

Süper Lig ile ilgili son dakika gelişmelerine Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!