comScore

Beşiktaş Beşiktaş

BJK Transfer: Harun Tekin'in Beşiktaş'a transferinde Fikret Orman'ın planı

22 Temmuz 2018, Pazar 02:55
BJK Transfer: Harun Tekin'in Beşiktaş'a transferinde Fikret Orman'ın planı

Bursaspor'un Yasin Öztekin ve Olcan Adın'a yaptığı tekliflerin perde arkası ve Harun Tekin'in Beşiktaş'a transferini Bursa Hakimiyet'ten Süha Gürsoy, FutbolArena TV Transfer Gündemi programında değerlendirdi. 

FutbolArena - Bursaspor'un transfer gündemindeki son gelişmeleri FutbolArena TV Transfer Gündemi programında Bursa Hakimiyet'ten Süha Gürsoy aktardı. Yeşil Beyazlıların Yasin Öztekin ve Olcan Adın'a yaptığı resmi teklifin perde arkasını anlatan Süha Gürsoy, Harun Tekin konusunda Beşiktaş'tan henüz kulübe gelen bir teklifin olmadığını söyledi. 


Bursaspor'un Yasin Öztekin ve Olcan Adın transferlerinde son durum


Süha Gürsoy, "Yasin Öztekin'e resmi teklif yapıldı. 750 bin euro civarında rakam olduğunu düşünüyorum." derken, Olcan Adın konusunda ise "Olcan Adın'a da resmi teklif yapıldı. Maç başı ücret olmak üzere 2.5 milyon TL önerildi. Samet Aybaba bu iki oyuncu arasında karar verecek. Yönetim saldırıyor. Ofansif anlamda sıkıntı yaşandığı için Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda hücumu güçlendirmek adına çalışmalar devam ediyor." diye konuştu. 


Beşiktaş Transfer Haberleri. Harun Tekin Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Fabri'nin Fulham'a transferinden sonra siyah beyazlıların gündeme aldığı Harun Tekin transferindeki son gelişmeleri aktaran Süha Gürsoy "Bursaspor'a ulaşan resmi teklif yok. Bursaspor yönetimi 3.5-4 milyon euro civarında bir bonservis talep ediyor. Şenol Güneş'in Bursaspor'u çalıştırdığı dönemde Frey'i keserek Harun'u görevlendirmesi önemli bir etken olarak görülüyor. Ayrıca Fikret Orman ile Ali Ay'ın arasının iyi olması önümüzdeki günlerde bu transferin sıcak bir hal almasını akıllara getiriyor." dedi. 

Son dakika Bursaspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!