comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Guingamp Pedro Rebocho'nun Beşiktaş'a transferini açıkladı (Serkan Reçber'in Pedro Rebocho yorumu)

09 Ağustos 2019, Cuma 01:06
Guingamp Pedro Rebocho'nun Beşiktaş'a transferini açıkladı (Serkan Reçber'in Pedro Rebocho yorumu)

Beşiktaş'ın yeni transferi Pedro Rebocho resmen açıklandı. Guingamp kulübü resmi internet sitesinden 24 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralandığını açıkladı. 

FutbolArena - Fransa'nın Guingamp kulübü 24 yaşındaki sol bek Pedro Rebocho'nun satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına Beşiktaş'a kiralandığını duyurdu. 

Guingamp kulübü resmi açıklamayla Pedro Rebocho'nun Beşiktaş'a transfer olduğunu duyurarak, oyuncuya başarılar diledi. 


Pedro Rebocho kimdir?


Pedro Rebocho hakkında TRT Spor yorumcusu Serkan Reçber ise, "Caner Erkin'in en iyi olduğu döneme benzer özelliklere sahip. Korner ve frikikleri çok iyi atar. Sıfır ve 18'e yaklaşma anlardaki pas isabet yüzdesi çok gelişmiştir. Orta yapmıyor. Direkt pas atıyor. Caner Erkin'in en iyi olduğu döneme benzer özelliklere sahip. Emeği geçen Ali Naibi, Başkan ve yönetimi tebrik ediyorum. Doğru bir planlama. Saha içi sorunları çözebilecek bir futbolcu. Abdullah Avcı'nın oyununa uyum sağlayabilecek bir oyuncu" ifadelerini kullandı. 

HAKKINDA

Uzun yıllar Benfica'da forma giydikten sonra Guingamp'a transfer olan Pedro Rebocho, geçen sezon ligde oynadığı 36 maçta 8 asist yaparken, tüm kulvarlarda ise kupa dahil olmak üzere 43 maçta 12 asist yaptı. 24 yaşındaki Pedro Rebocho sol bek mevkinde forma giyiyor. Pedro Rebocho, Portekizli. 1.71 boyundaki Pedro Rebocho Benfica altyapısında futbola başladıktan sonra uzun yıllar Benfica'nın genç takımlarında forma giydikten sonra kısa dönem Moreirense'de oynadı ve sonrasında 2017'de Guingamp'a transfer oldu. 

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!