comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gökhan Gönül: "Bu maçı oynamak inanın zulüm geldi bize!"

28 Şubat 2020, Cuma 22:43
Gökhan Gönül:

Beşiktaşlı futbolcular, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig 24. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından siyah beyazlı futbolcular şehit olan Mehmetçiklerimiz hakkında konuştu ve özellikle Gökhan Gönül'ün açıklamaları geceye damga vurdu. 

GÖKHAN GÖNÜL: "BU MAÇI OYNAMAK ZULÜM GELDİ BİZE"
Hain ve kalleşçe saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Futbol insanları bir araya getiren eğlence sektörü. Bu maçı inanın oynamak bize inanın zulüm geldi. Herkes çok üzgün. Tabi ki işimizi yapmak zorundayız. Galip geldik, mutluyuz diyemeyeceğim. Biz işimizi yaptık. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Başka bir şey konuşmak istemiyorum.

BURAK YILMAZ: "DEVLETİMİZ NE İSTERSE MADDİ MANEVİ HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ"

Liglerdeki tüm oyuncularla telefon trafiği yaşadık. Hepsi çok üzgün. Haiş ve kalleşçe saldırıda Mehmetçiklerimiz şehit oldu. Ailelerin ciğeri yandı. Bizim ciğerimiz yandı. Devletimiz bizden ne isterse maddi ve manevi onlarla birlikteyiz. Her şeyi yapmaya hazırız. Gerçekten çok üzüntülüyüz. Ancak unutmasınlar ki, ülkemiz zor durumlarda kalleşlikler karşısında tek yürek olabilen bir ülke. Bunu unutmasınlar. Bir ölürüz, bin doğarız! Biz Türk'üz! Biz bütünüz! 

TYLER BOYD: "ŞEHİT OLAN TÜRK ASKERLERİ İÇİN ÜZGÜNÜZ"


Şehit olan Türk askerleri için, aileleri çok üzgünüz. Onlara ve ailelerine destek mesajlarımızı gönderelim. Bugün hocam bana 11'de görev verdi ve ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Galip geldik, yolumuza devam ediyoruz. 

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!