comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fransız polisinin Lyon - Beşiktaş maçı korkusu

10 Nisan 2017, Pazartesi 17:19
Fransız polisinin Lyon - Beşiktaş maçı korkusu

Fransız polisi, Olimpik Lyon'un Beşiktaş'ı ağırlayacağı karşılaşmayı yüksek riskli olarak derecelendirdi. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçında perşembe günü deplasmanda oynayacağı Olimpik Lyon maçı öncesi önemli bir gelişme yaşandı.
 

Olimpik Lyon - Beşiktaş maçı neden yüksek riskli?


L'Equipe gazetesinin haberine göre Fransız polisi, Lyon-Beşiktaş maçını kamu düzenine yönelik maksimum risk anlamına gelen 'seviye 4' ile derecelendirdi.

Kısa süre önce de Lyon yönetimi, Fransız taraftarlara çağrıda bulunarak 20 Nisan Perşembe günü Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmaya gelmemeleri yönünde telkinde bulunmuştu. Buna gerekçe olarak da Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasında sonra stat çevresinde gerçekleşen terör olayı gösterildi.
FİKRET ORMAN'DAN MESAJ

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a karşı alınan 4-3'lük galibiyetin ardından Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman da sosyal medya hesabından arkadaşlarıyla birlikte Fransa'da çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, ‘İnşallah Beşiktaş'lıların yüzleri hep gülsün' notunu düştü.


 

Metin Albayrak'tan Olimpik Lyon - Beşiktaş maçı açıklaması


Trabzonspor'u son dakika golü ile deviren Beşiktaş Lyon maçının hazırlıklarına ara vermeden başlarken Beşiktaş yöneticisi mücadele hakkında önemli mesajlar verdi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Trabzonspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

''KAZANMAYA GİDİYORUZ''

"Kazanıyoruz ve kazanırken çok da güzel bir oyun oynuyoruz. Her hafta üstüne koyan bir takımız. Ligin boyu kısalıyor ve genelde lig sonlarına doğru takımların futbolunda düşüş olur, ama biz tam aksini yaşıyoruz. Kazanıyoruz ve kazanırken de çok güzel bir futbol oynuyoruz. Çocuklar sahada futbol oynarken bundan zevk alıyorlar. Kimse 'bu maçta görevim şudur, görevimi yapayım maçı bitireyim' havasında değil. Herkes kendinden fazlasını yapmaya uğraşıyor, çünkü oynadıkları oyundan zevk alıyorlar.

''HEDEFİMİZ STOCKHOLM''

''Taraftar, yönetim ve takım bütünlüğünü tam anlamıyla sağlamış durumdayız. Maçları dolu oynayan tek takımız,taraftarımız muhteşem,söyleyecek çok fazla bir şey yok. Nazar değmesin diyelim sadece. Lyon maçının zor olacağını biliyoruz ama hiç bir şekilde de korkmuyoruz, bunun altını çizmemiz lazım. Sonuçta UEFA Avrupa Ligi'nde oynuyorsunuz ve çeyrek finaldesiniz. Hedefini Stockholm olarak koymuş bir takım, elbetteki Lyon'a da galibiyet için gider. Teknik direktörümüze ve takımımıza çok güveniyoruz. İnşallah Lyon'dan iyi bir sonuçla döneceğiz"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!