comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan flaş karar! "Yeniden aday olabilir"

08 Ekim 2019, Salı 20:14
Fikret Orman'dan flaş karar!

Beşiktaş'ta Olağanüstü seçim öncesinde başkan Fikret Orman'dan sürpriz bir karar geldi. 

FutbolArena - Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçim kararı aldığını açıklayan Başkan Fikret Orman'ın yeniden adaylığını açıklaması gündeme geldi. Vodafone Park'ta düzenlenecek olan basın toplantısında başkan Fikret Orman'ın yeniden göreve aday olabileceği iddia edildi. 


Beşiktaş Haberleri: Fikret Orman yeniden aday olacak mı?


beIN Sports muhabiri Gürler Akgün son gelişmeleri şu sözlerle aktardı: "Yarın 11:30'u gösterdiğinde Fikret Orman, Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenleyecek. Bu basın toplantısında adaylığını açıklama ihtimali var. Tekrar aday olabilir. Şu anda resmi bir adaydan bahsedemiyoruz. Perşembe günü son gün. 17:00'de resmi süreç noktalanacak. Serdal Adalı bir taraftan çalışmalarını sürdürüyor. Fikret Orman'ın hala aday olma ihtimali var."

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU: "FİKRET ORMAN HAK ETMEDİĞİ ŞEKİLDE İTHAM EDİLDİ"
Kırgınlık ve seçim kararı sebebini Fikret Orman kendisi anlattı. Organizasyon, yapılanma veya birilerinin yaptığı kumpas. Bir kulüp başkanı Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birinin başkanı hak etmediği şekilde itham edilerek, örgütlü bir şekilde suçlanıyor. Fikret Orman paralar nerede? tezahüratı başladı ve devam etti. Başkanın kırgınlığının sebebi şu: Beşiktaş vefadır. 2012'den bu yana Fikret Orman'ın Beşiktaş'ı hangi noktadan aldığı biliniyor. Şimdi böyle bir başkana "Fikret Orman paralar?" nerede diye bir şey başladı. Bu hırsızlıkla itham etmektir. (Beyaz TV)

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!