comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman açıkladı! 'TFF Başkanlığı'

05 Nisan 2019, Cuma 14:03
Fikret Orman açıkladı! 'TFF Başkanlığı'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan TFF Başkanlığı, yeni teknik direktör ve transfer açıklamaları geldi.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Arvin'in Hopa ilçesinde bir anaokulunun açılış organizasyonda açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TFF Başkanlığı konusunda bir düşüncesinin olmadığını belirtirken, gelecek sezon için transfer çalışmalarının da başladığını duyurdu.


Beşiktaş Haber: Fikret Orman'dan teknik direktör ve transfer açıklamaları


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TFF seçimlerinin 1 Haziran'da yapılacağını ve kendisinin daha önce başkan adaylığı konusunda bir niyetinin olmadığı yönünde açıklama yaptığını belirterek şunları söyledi:

''TFF BAŞKANLIĞI'NA NİYETİM YOK"
''TFF Başkanlığı için bir niyetimin olmadığını açıklamıştım. 1 Haziran'a kadar daha çok süre var. O işlerin altından çok sular akar."

"TEKNİK DİREKTÖR KONUSU SEÇİMDEN SONRA"

"Şu anda gündemde seçim var. Seçimden sonra teknik direktörü açıklayacağız. Henüz netleşmiş bir isim de yok. Transfer çalışmaları da başladı. Onlar da sezon bitiminde açıklanır. Takımımız şu an mücadele ediyor bu konuda açıklama yapmak doğru olmaz.''

"DORUKHAN İÇİN TEKLİF GELMEDİ"

''Dorukhan konusunu anlatıyorlar ancak benim bir bilgim yok. Geçen sene de Vida için böyle yaptılar. Beşiktaş'a gelen bir teklif yok.''

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba hakkında da konuşan Fikret Orman, ''Süleyman Seba camiamızın önemli bir isimi. Burada kendisi adına bir okul açtık ismini verdik. Allah gani gani rahmet eylesin.'' dedi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!