comScore

Beşiktaş Beşiktaş

FB Transfer: Fenerbahçe, Marco Fabian ile anlaştı iddiası

25 Ağustos 2018, Cumartesi 17:09
FB Transfer: Fenerbahçe, Marco Fabian ile anlaştı iddiası

Fenerbahçe, transfer çalışmaları kapsamında Beşiktaş'ın da gündeminde olan Marco Fabian için devreye girdiği ve anlaşma sağladığı iddia edildi. Marco Fabian, Beşiktaş'a mı yoksa Fenerbahçe'ye mi gelecek? Detaylar haberimizde...

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken sürpriz bir temas gerçekleşti. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Marco Fabian ile anlaşma sağladı.
 

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Marco Fabian, Fenerbahçe'ye geldi mi? (25 Ağustos Cumartesi)


Transferde sıcak saatler yaşayan Fenerbahçe, Diego Reyes'in ardından bir isimle daha anlaşma sağlama aşamasında... Fenerbahçe, Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Meksikalılı Marco Fabian transferinde şok bir hamle yapıp oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yaklaştı.  A Spor'un haberine göre, Fenerbahçe, Beşiktaş ile adı anılan Marco Fabian ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Önceki günlerde çıkan haberlerde Beşiktaş'ın Meksikalı oyuncuyu İstanbul'a getirdiği yazılmıştı. 
 

Marco Fabian kimdir?


Marco Fabian 2016 yılında Meksika'nı Chivas takımından Frankfurt'a 3.7 milyon euro bonservis karşılığında transfer oldu. Kariyerinde daha önce Guadalaraja, Chivas ve Cruz Azul formalarını giyen Marco Fabian, 29 yaşında ve 1.70 boyunda. Orta sahada hem kanat, hem de forvet arkasında forma giyebilen Marco Fabian, Meksikalı. Marco Fabian geçtiğimi sezon Frankfurt formasıyla Bundesliga'da 7 maçta görev aldı 1 gol attı. 
Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!