comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Elneny'nin menajerinden flaş transfer açıklaması!

16 Ekim 2019, Çarşamba 21:29
Elneny'nin menajerinden flaş transfer açıklaması!

Beşiktaş forması giyen Elneny'nin menajeri transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın bu sezon Arsenal'den kiraladığı Elneny'nin menajeri Alaa Nazmy, Mısırlı futbolcunun transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu. 

"ROMA VE MILAN ELNENY'Yİ İSTEDİ"
Roma ve Milan, Elneny'yi transfer etmek istedi. Ancak görüşmeler iyi gitmedi ve kulüpler arasında anlaşma gerçekleşmedi. Birçok teklif aldı. Sonrasında Beşiktaş ve Arsenal arasında anlaşma sağlandı. 

"EMERY'NİN KARAR ALMA SEBEBİ"

Elneny'nin önümüzdeki transfer döneminde Milan'a gidip gitmeyeceği konusunda bir şey söyleyemem. Unai Emery, Elneny'nin performansından memnun olmadığı için yönetimden böyle bir talepte bulunmadı. Gelişip, yeni bir deneyimle güçlenmesi için bu kararı aldı. Tekrar Arsenal'e dönebilir. 
 

Mohamed Elneny Kimdir?


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mohamed Elneny, 1992 doğumlu 27 yaşında. Arsenal ekibi ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan ohamed Elneny, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 8 karşılaşmada 379 dakika süre aldı gol yada asist üretemedi.

Futbol eğitimini El Ahly kulübünde alan Mohamed Elneny, 2013 yılınd Basel'in dikkatini çekti. İlk yurt dışı deneyimini İsviçre'de yaşayan Mohamed Elneny, 640 bin euro bonservis bedeli ile transfer oldu. 2016 yılında Arsenal, 12,5 milyon euro ödeyerek Mısırlı yıldızı kadrosuna kattı. 75 kez Mısır Milli Takımı formasını terleten Mohamed Elneny, kulüpler kariyerinde 272 maçta 15 gol ve 19 asist kaydetti.

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!