comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Cenk Tosun'un transferi için İstanbul'a geldi

29 Aralık 2017, Cuma 19:13
Cenk Tosun'un transferi için İstanbul'a geldi

İngiltere Premier Ligi kulüplerinden Everton'ın Sportif Direktörü Steve Walsh, Cenk Tosun transferi için Türkiye'de!

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş Transfer gündeminde Cenk Tosun konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. FutbolArena'nın ilk kez duyurduğu üzere  Everton yetkilileri İstanbul'da! Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın 4-1 kazandığı Osmanlıspor maçında forma giyen ve 1 gol atan Cenk'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağı henüz netlik kazanmazken, Everton Futbol Direktörü Steve Walsh siyah beyazlı kulüple görüşmek üzere İstanbul'a geldi. BJK Transfer Haberleri FutbolArena'da!
 

Cenk Tosun Everton'a mı transfer oldu?


Sezon başından bu yana İngiltere Premier Lig kulüplerinin radarında olan Cenk Tosun'a son olarak Everton talip oldu. İngiliz kulübü yıldız futbolcu için 28 milyon euro'yu gözden çıkarırken, Everton Futbol Direktörü Steve Walsh, Beşiktaş yönetimiyle görüşmek üzere Türkiye'ye hareket etti. İngiliz basınında The Times'ın haberine göre; Everton Futbol Direktörü Steve Walsh, Cenk Tosun transferinde diğer rakiplerin araya girmesiyle ilgili tehditten dolayı siyah beyazlı yönetimle görüşmek ve bu transferi transferi bitirmek için İstanbul'a hareket etti.
 

Cenk Tosun'un Osmanlıspor maçında 3'lü çektirmesi


Ziraat Türkiye Kupası'nda Osmanlıspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta maça ilk 11'de başlayan yıldız futbolcu, 58. dakikada yerini Orkan'a bırakmıştı. Maç sonunda siyah-beyazlı taraftarlar takımı soyunma odasından çağırırken Cenk Tosun'u da ortaya davet etti.

2017'NİN SON ÜÇLÜSÜNÜ ÇEKTİRDİ
Taraftarların tezahüratlarını kırmayan golcü oyuncu, ilk yarının son 3'lüsünü çektiren isim oldu. Cenk'in bu hareketine sosyal medyada ve taraftarlar arasında veda yorumları yapıldı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!