comScore

Beşiktaş Beşiktaş

BJK Transfer: Şenol Güneş yeni yardımcısını bu hafta açıklayacak

26 Haziran 2018, Salı 12:36
BJK Transfer: Şenol Güneş yeni yardımcısını bu hafta açıklayacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu hafta içinde yeni yardımcısını açıklayacak. Deneyimli teknik adam 26 Haziran 2018 Salı günü bazı görüşmeler yapacak ve en geç bu hafta içinde yeni yardımcısını belirleyecek. 

FutbolArena Özel - Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcısının bu hafta belli olması bekleniyor. Guti'nin Real Madrid ile yeniden anlaşmasının ardından siyah beyazlılarda gözler İlhan Mansız'a çevrildi. Ancak İlhan Mansız konusunda giderilemeyen pürüzlerden dolayı beklemeye geçen Beşiktaş yetkilileri son kararı Şenol Güneş'e bıraktı. 


Beşiktaş Transfer Haberleri: İlhan Mansız geliyor mu?


Beşiktaş'ta bu sezon bir yardımcı antrenör ile çalışacak olan Şenol Güneş'in bugün yapacağı bazı görüşmelerin ardından bu hafta içinde yeni yardımcısını açıklaması bekleniyor. İlhan Mansız isminde deneyimli teknik adam da sıcak bakarken, diğer taraftan İlhan Mansız'ın yedek kulübesinde Şenol Güneş'in yanında yer alabilmesi için yardımcılık belgesini güncellemesi gerekiyor. Şenol Güneş de İlhan Mansız'dan gelecek haber ve diğer yapacağı görüşmelerin ardından yeni yardımcısını bu hafta içinde açıklayacak. 
 

Şenol Güneş'in Beşiktaş karnesi


Beşiktaş'ın başında şu ana dek 102 karşılaşmada sahada yer alan Şenol Güneş, yeni sezondaki 34 maçta da istikrarını sürdürmesi halinde bu başarısını 136 müsabakaya çıkaracak. Güneş, böylece Beşiktaş'ın başında en çok lig mücadelesine çıkan üçüncü teknik direktör unvanını alacak. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!