comScore

Beşiktaş Beşiktaş

BJK Transfer: Beşiktaş'ta Negredo, Al Nasr'a transfer oldu mu?

15 Eylül 2018, Cumartesi 16:29
BJK Transfer: Beşiktaş'ta Negredo, Al Nasr'a transfer oldu mu?

Beşiktaş'ta golcü futbolcu Alvaro Negredo'nun Al Nasr'a transfer olduğu iddia edilirken Siyah-Beyazlı takımdan resmi açıklama geldi.

FutbolArena - Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında Alvaro Negredo'nun Al Nasr kulübüne transfer olacağı iddia edilmişti. Beşiktaş yönetiminden konuyla alakalı resmi açıklama geldi. 
 

Beşiktaş Transfer: Negredo, Beşiktaş'tan ayrıldı mı? Beşiktaş'tan Alvaro Negredo açıklaması


Beşiktaş'ta uzun süredir transfer olması beklenen Alvaro Negredo'nun bu kez Birleşik Arap Emirlikleri'nin yolunu tutacağı iddia edilmişti.. NTV'nin haberine göre; İspanyol golcü, Al Nasr kulübünden yapılan teklifi kabul etti. Siyah beyazlı yönetim de yapılan teklifi olumlu karşılayarak onayladı. 

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada bu haber yalanlandı. Alvaro Negredo ile ilgili yapılan paylaşımda, "Negredo'nun satıldığı haberi gerçek değildir. Haberde bahsi geçen Al Nasr kulübünden şu ana kadar Negredo'nun transferi için kulübümüze yapılmış resmi bir teklif yoktur" ifadeleri yer aldı.
 

Alvaro Negredo kaç yaşında? Negredo'nun Beşiktaş performansı, golleri ve asistleri


Bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 43 maçta toplam 15 gol atıp 9 da asist yapan Alvaro Negredo, bunların sadece 7'sini ligde yaparken, Süper Lig'de 6 da asist yapabildi. 32 yaşındaki Alvaro Negredo yıllık 4.350 milyon euro maaşı dışında 2.5 milyon euro da bonservis karşılığında Beşiktaş'a transfer olmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!