Beşiktaş Haberleri: Loris Karius'un forma satış rakamları
Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, yakışıklılığıa kadın taraftarların da hayranlığını çekerken bu durum forma rakamlarına da yansımış vaziyette. Geçen sezon Ricardo Quaresma ve Talisca formalarından önemli bir gelir elde eden Beşiktaş'ta devir tersine dönüyor.
Akşam'ın haberine göre, Beşiktaş'ın Alman kalecisinin imza attıktan sonra en çok forma satışı yapan oyuncu olarak vitrine çıkması dikkat çekiyor. Quaresma'ya satışlarda fark atan Loris Karius'un en sıkı müşterileri ise kadın taraftarlar oldu.
Beşiktaş'ta forma satış rakamlarında son 1 ayda 135 bin civarında olduğu ifade edildi.
Bursaspor - Beşiktaş maçı Karius'un yediği gol
Liverpool taraftarları da Alman kalecinin performansını merakla beklerken, İngiliz Mirror gazetesi Bursaspor - Beşiktaş maçında Liverpool taraftarlarının sosyal medyada Karius'un yediği gol hakkındaki düşüncelerini paylaştı.
Liverpool taraftarlarının bir bölümü Karius'un yediği golde hatalı çıkış yaptığını ve kalesinde durması halinde topun üstüne geleceğini söylerken, bazı taraftarlar ise, "Karius ilk maçına çıktı. Yeni savunma oyuncularıyla ilk kez oynuyor. Yediği golde hatası yoktu. Hata tamamiyle Pepe ve diğer savunma oyuncularının." ifadelerini kullandı.
Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.