comScore

Beşiktaş Beşiktaş

BJK Haberi: Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk ve CSKA Moskova maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

09 Temmuz 2018, Pazartesi 14:12
BJK Haberi: Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk ve CSKA Moskova maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları devam ederken Shakhtar Donetsk ve CSKA Moskova ile oynanacak hazırlık maçlarının günü ve saati netleşti. Beşiktaş - Shakhtar Donetsk ve Beşiktaş - CSKA Moskova maçları ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları devam ederken Avusturya kampında yapacağı iki maççın programı da belli oldu. Slovakya kampında iki hazırlık maçı oynayan Beşiktaş, Avusturya kampında da Shakhtar Donetsk ve CSKA Moskova ile karşılaşacak.
 

Beşiktaş'ın kimlerle hazırlık maçları oynayacak - Shakhtar Donetsk - BJK ve Beşiktaş - CSKA Moskova maçları ne zaman hangi kanalda?


Beşiktaş, en ciddi 2 hazırlık maçında Shakhtar Donetsk ve CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek.Siyah-Beyazlılar, 12 Temmuz Perşembe günü Wolfsberg Lavanttal Arena'da yerel saat ile 17.00'de Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak.

Siyah-Beyazlılar bir diğer hazırlık maçında ise, 5 Temmuz Pazar günü Graz Merkur Arena'da yerel saat ile 14.00'de CSKA Moskova ile karşılaşacak. İki maç da taraftarlarımıza açık olacak. Beşiktaş bu 2 hazırlık maçı dışında 2 hazırlık maçı daha oynayacak.
Beşiktaş futbol takımı teknik direktör Şenol Güneş'in belirlediği 4 önemli takım ile hazırlık maçına çıkacak. İlk etap kamp çalışmasına nazaran daha güçlü takımlarla hazırlık maçı oynayacak olan Beşiktaş'ın programı şu şekilde;
 

Beşiktaş'ın bu yaz oynayacağı hazırlık maçları


(12 Temmuz) Beşiktaş - Shakhtar Donetsk 17:00

(15 Temmuz) Beşiktaş - CSKA Moskova 14:00

(17 Temmuz) Beşiktaş - Reading 19:00

(20 Temmuz) Beşiktaş - Krasnodar 18:00

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!