comScore

Beşiktaş Beşiktaş

BJK Haber: Beşiktaş taraftarlarındaan Partizan maçında Oğuzhan'a destek

30 Ağustos 2018, Perşembe 21:39
BJK Haber: Beşiktaş taraftarlarındaan Partizan maçında Oğuzhan'a destek

Beşiktaş - Partizan maçının ilk yarısında oyuna giren Oğuzhan Özyakup'a tribünlerden bu kez destek geldi. 

FutbolArena - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında sahasında Partizan'ı konuk etti. Maçın ilk yarısında Scekic ile yaşadığı çarpışma sonrasında maça devam edemeyen Necip'in yerine Oğuzhan oyuna girerken, tribünlerden yıldız futboluya Antalyaspor maçının aksine bu kez destek geldi. 


Beşiktaş - Partizan maç özeti


Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig 3. haftasında oynadığı ve 3-2 kaybettiği Antalyaspor maçında kaçırdığı goller nedeniyle taraftarların bir bölümü tarafından protesto edilen Oğuzhan Özyakup, Partizan maçının 27. dakikasında oyuna girince bu kez destek aldı. Son lig maçında oyuncularını protesto eden siyah beyazlı taraftarlar, Partizan maçında sahaya girer girmez Oğuzhan lehine tezahürat yaptı. 

ANTALYASPOR MAÇINDA PROTESTO
Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maçın ilk yarısında Oğuzhan Özyakup iki kez gole çok yaklaştı fakat son vuruşlarda topu dışarı gönderdi. Özellikle 3-1'den sonra ceza sahası içinde yakalanan pozisyonda sol ayağıyla yaptığu vuruş dışarı gidince kale arkasındaki tribünde yer alan taraftarlar tepki gösterdi. 


Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!