comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan olağanüstü kongre açıklaması

20 Ocak 2020, Pazartesi 19:45
Beşiktaş'tan olağanüstü kongre açıklaması

Beşiktaş yönetimi, siyah beyazlı kulübün Mart ayında olağanüstü kongreye gideceği iddiaları hakkında açıklama yaptı.

FutbolArena - Beşiktaş'ta geçtiğimiz aylarda göreve gelen Ahmet Nur Çebi önderliğindeki yeni yönetimin Mart ayında olağanüstü kongreye gideceği iddia edilmişti. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada olağanüstü kongre haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
 

Beşitaş olağanüstü kongreye mi gidecek?


Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Yönetim Kurulumuzun Mart ayında mal satışı için yetki almak üzere olağanüstü kongreye gitmeyi planladığı iddiasına yer verilen haber gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerine yer verildi.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN BÜTÇE AÇIKLAMASI
Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında "Son çıkan vergi yasasında, ‘Yapılacak herhangi bir değişiklikte yeni kanun geçerli olacaktır' maddesi var. Bu kanunla vergide yüzde 15'ten yüzde 40 dilimine gireceğimiz için, dikkatli olmamız gerekiyor. Bu nedenle herhangi bir indirim talebimiz yok. Satış konusunda futbolcularımızdan gitmek isteyen yok, futbolcularımıza gelen transfer teklifi de yok. Sözleşmeleri devam eden oyuncular var. Şu anda indirim konusu gündemde yok. Konuşacağımız futbolcularımız da var. Ayrıca bütçeyi artık siz değil TFF yapıyor. Olmayan para da bütçeye eklenmez. Artık dikkatli olmamız gereken bir süreçteyiz. Sportif başarı kovalarken, yürüyebilir bir kulüp haline gelmemiz gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!