comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan Jorge Mendes'e transferde Tolgay Arslan talebi

07 Temmuz 2017, Cuma 11:05
Beşiktaş'tan Jorge Mendes'e transferde Tolgay Arslan talebi

Beşiktaş'ın gözde futbolcularından Tolgay Arslan ile ilgili yönetim Jorge Mendes'den transfer yardımı istedi.

FutbolArena - Beşiktaş Transfer çalışmalarını bir yandan sürdürürken bir yandan da futbolcularına gelen transfer teklifleriyle ilgileniyor. Siyah-Beyazlılar, Avrupa'da birçok takımdan teklif alan Tolgay Arslan için önlem alacak.

Beşiktaş'ta geçen sezon en başarılı isimlerden biri olan Tolgay Arslan için gelen teklifler sonrası yönetim Jorge Mendes'ten yardım istedi.


Beşiktaş, Tolgay Arslan'ı satacak mı?


Sabah'ta yer alan habere Tolgay Arslan'ı bir sezon daha takımda tutup ardından iyi bir bonservis bedeliyle satmayı planlayan yönetim, bu konuda Portekizli menajerden yardım istedi. Buna göre Tolgay Arslan, 1 sene daha Beşiktaş'ta forma giydikten sonra iyi bir para karşılığında başka takıma transfer olacak. Tolgay Arslan'ı isteyen takımlar arasında Napoli ve PSG'nin olduğu öne sürülmüştü.
Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.
 

Beşiktaşlı Tolgay Arslan kimdir?


Futbola 4 yaşında doğduğu şehrin takımlarından SC Grün-Weiß Paderborn'da başladı. 2003'te ise Borussia Dortmund altyapısına transfer oldu. C-Genç takımda oynamaya başlayan Arslan, 2007-08 sezonunda Dortmund'un U-19 takımında 21 maçta forma giyip 4 gol kaydetti. 2008-09 sezonu Arslan'ın kendini gösterdiği sezon oldu. 26 maçta 30 gol kaydederek U-19 Batı liginde şampiyon oldular. Arslan, ligin de gol kralı oldu. Final maçlarında da forma giyen Arslan, Dortmund ile Almanya U-19 ikinciliğini kazandı.

26 Ocak 2015 tarihinde Beşiktaş, Tolgay Arslan'ın transferi için kendisiyle ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!