comScore
1 / 7

Beşiktaş'tan flaş açıklama; "Onun peşini bırakmayacağız"

FutbolArena - Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, 21 Yaş Altı Ligi’nde oynanan ve Konyaspor’un 3-2 kazandığı maçın ardından çıkan olaylar nedeniyle davacı olacaklarını söyledi.

 

2 / 7
AA muhabirine açıklamalarda bulunan Albayrak, "Çekişmeli ve sert bir maç olmuş, olabilir.

3 / 7
Maçın ardından Konyaspor’un antrenörü Haldun Üstel ve menajer Taner Ay direkt oyuncularımıza yumruk atarak vuruyor.

4 / 7
Çocuklardan birinin dudağı patlamış, diğerinin burnu kanamış. Bu kabul edilemez. Beşiktaş Kulübü olarak bu işin peşini bırakmayacağız ve davacı olacağız." diye konuştu.

5 / 7
Beşiktaşlı futbolcular Yusuf Can Abay ve Hazar Torunoğulları’nın rapor alacaklarını ve hukuki süreci başlatacaklarını belirten Metin Albayrak, "Böyle bir şeyi eğitimci olarak altyapının başındaki insanların yapıyor olması kabul edilemez.

6 / 7
Güvenlik zaafiyeti de var. Görüntüler mevcut, taraftarlar da galeyana geliyor. Böyle insanların hiçbir yerde çalışmaması lazım.

7 / 7
Federasyon bu işe karışanların lisansını iptal etmeli." değerlendirmesinde bulundu. (AA)