comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan Fabri sürprizi! Yeniden dönüyor mu?

28 Şubat 2019, Perşembe 09:54
Beşiktaş'tan Fabri sürprizi! Yeniden dönüyor mu?

Beşiktaş'ta Loris Karius ile rekabet edebilecek bir kaleci transferi isteyen yönetim, Fabri'yi yeniden takıma kazandırmayı planlıyor.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta Loris Karius'un yediği gollere de sosyal medyada tepki gösterilmişti. Siyah beyazlı yönetim, Loris Karius ile rebaet edebilecek bir kaleci transferini düşündüğü ve gelecek sezon yeniden Fabri'yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı iddia edildi. 
 

Beşiktaş Haberleri: Fabri, Beşiktaş'a dönecek mi?


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi gelecek sezonun transfer planlamasına başladı. Siyah beyazlı idareciler özellikle kaleci Loris Karius ile rekabet edebilecek bir ismi kadroya dahil etmeyi düşünüyor. Tolga Zengin'in sezon sonu siyah beyazlılarla mukavelesi sona erecek ve yeni teklif de yapılmayacak. 1 yıl daha sözleşmesi olan Alman eldiven Karius sonrası için de Fabri'nin yeniden takıma kazandırılması planlanıyor.


 

Hasan Ali Kaldırım'ın Beşiktaş'a attığı gol


Sabah Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Hasan Ali Kaldırım, "Ben vurduğum açıdan sanki kalecinin hatası var gibi görmüştüm ilk başta. Ancak sonradan televizyondan izlediğimde Karius'un yapabilecek hiçbir şeyi olmadığını anladım. Top çok güzel yere gitmiş. O vuruşta yapacağı bir şey yoktu. Kadıköy'deki maçta bir şutum direkten dönmüştü. Bir tanesini Karius çıkarmıştı. Bu kez oldu. O da belki çok daha güzel oldu." dedi.
"BU AYAKLA MAÇA ÇIKAMAZDIM"

Sakatlığı olmasına rağmen derbiye çıkmak istediğini belirten Hasan Ali, "Zenit maçında sırf ben hatalıymışım gibi eleştirenler oldu. Bu hareketler onlaraydı. Sakattım ve normalde bu ayakla maça çıkmazdım ama Beşiktaş derbisinde oynamak istedim. Gol de ayrı mutluluk oldu" ifadelerini kullandı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!