comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan Bernard Mensah için sürpriz hamle (Beşiktaş Haberleri 11 Mayıs Cumartesi)

11 Mayıs 2019, Cumartesi 09:47
Beşiktaş'tan Bernard Mensah için sürpriz hamle (Beşiktaş Haberleri 11 Mayıs Cumartesi)

Beşiktaş'ın 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü transfer gündeminde Bernard Mensah ve Orkun Kökçü yer aldı. Beşiktaş ile ilgili günün öne çıkan gelişmeleri, Beşiktaş Transfer Haberleri, Beşiktaş haber ajansı haberleri burada.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi transfer gündemi yine hareketlendi. Beşiktaş taraftarları 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü Bernard Mensah, Orkun Kökçü, Pepe, Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Aras Özbiliz hakkında haberler okudu.  Beşiktaş son dakika, Beşiktaş haberi oku, Beşiktaş haberleri gibi aramaların yanıtları burada. 
 

Beşiktaş transfer haberleri: Bernard Mensah ve Orkun Kökçü gelecek mi?


Beşiktaş, Kayserispor'un kiralık futbolcusu Bernard Mensah için harekete geçti. Ora sahayı Mensah ile güçlendirmek isteyen Beşiktaş, önümüzdeki günlerde hem Atletico Madrid hem de Kayserispor ile masaya oturacak. Bernard Mensah görüşmelerini hızlandıracak olan Beşiktaş'ın genç oyuncuyu gelecek sezon kadroya dahil etmek istediği ifade edildi. Mensah'ı İspanya'dan da isteyen kulüpler olduğu belirtilirken, bu sezon 26 maçta 4 gol atan futbolcunun tercihi beklenecek. (Takvim)

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER GÖZDESİ ORKUN KÖKÇÜ KARARINI VERDİ
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Orkun Kökçü'nün menajeri Muzzi Özcan, yaptığı sürpriz açıklamada “Orkun, Hollanda ve Türkiye Ümit Milli takımlarından gelen teklifleri kabul etmedi. Feyenoord'un yeni sezon hazırlık kampına fit bir şekilde katılmak istiyor. Bu sezon öncelikli hedefi takımında ilk 11 oyuncusu olmak. Orkun, Ocak ayına kadar milli takım defterini kapattı‘ ifadelerini kullandı.

OĞUZHAN ÖZYAKUP İÇİN VEDA ZAMANI

Partizan maçında attığı gol sonrası kulaklarını kapatarak protesto sergileyen Oğuzhan Özyakup, kötü bir sezon geçirerek veda vaktine ulaştı. İlk 11'de kendisine yer bulamayan Oğuzhan Özyakup'a yurtdışından gelen teklifler değerlendirmeye alındı. Yılda 2,5 milyon Euro kazanan ve Everton ile anılan Oğuzhan'a sezon sonunda veda edilecek. (Fanatik)



PEPE'DEN ŞİKE SKANDALI! PORTEKİZ'İ SALLADI

Portekiz Ligi'nde Porto ile Benfica şampiyonluk yarışı verirken, Pepe için şok bir iddia ortaya atıldı. Benfica'nın 2 puan gerisinde yer alan Porto'nun lider futbolcusu Pepe, İtalyan basının iddiasına göre Rio Ave oyuncularına 600 bin Euro teşvik primi teklif etti. Portekiz Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet edilen Pepe'nin Benfica maçı öncesi Rio Ave'de bulunan eski arkadaşı Fabio Coentrao'ya bu teklifi ilettiği ifade edildi. İddiaların ardından Rio Ave - Benfica maçının sonucu merakla beklenmeye başlandı. (Gofialarete)

PORTO'DAN QUARESMA AÇIKLAMASI

Porto'nun Uruguaylı eski beki Jorge Fucile verdiği son röportajda "Ricardo Quaresma! Keşke tekrar Porto'ya geri dönse. Porto'da birlikte oynadığım en kaliteli oyuncuydu. Çok büyük fark yaratırdı" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN NEŞTER

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Aytemiz Alanyaspor maçında 3 değişikliğe imza atacak. Şenol Güneş'in Necip, Lens ve Gökhan'ın yerine Kagawa, Quaresma ve Adriano'ya forma vermeyi planladığı öğrenildi. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ'TA ARAS ÖZBİLİZ SÜRPRİZİ
Beşiktaş'ın Hollanda kulübü Willem II'ye kiraladığı ancak maça yedekten girmeyi kabul etmediği için geri gönderilen Aras Özbiliz için sürpriz bir karar alındı. Aras Özbiliz'in 31 mayıs 2020'de sona erecek olan sözleşmesi, TFF kayıtlarına göre 2021 yılına kadar uzatıldı. (Fanatik)

BURAK YILMAZ'IN TEK RAKİBİ MESSİ

Burak Yılmaz, Avrupa'da 30 yaş üstü futbolcular içinde dakika başına gol ortalamasıyla sadece Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'ye geçildi. Lionel Messi her 68 dakika 1 gol atarken, Burak Yılmaz her 99 dakikada 1 gol ortalaması yakaladı. (Sabah)

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!