comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan ayrılan Rhodolfo Brezilya'yı salladı

27 Haziran 2017, Salı 20:36
Beşiktaş'tan ayrılan Rhodolfo Brezilya'yı salladı

Beşiktaş'ın Flamengo'ya sattığı Luis Rhodolfo, Flamengo'da sahaya çıktığı ikinci maçta sergilediği performansla herkesi şaşırttı. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'tan, Flamengo'ya transfer olan Brezilyalı savunma oyuncusu Rhodolfo yeni takımında ikinci maçına Bahia karşısında çıktı. İlk maçında Flamengo'nun 5-1 kazandığı Chapecoense müsabakasında 63. dakikada oyuna giren tecrübeli futbolcunun son Bahia maçındaki yüksek performansı Brezilya basınında yankı uyandırdı.


Beşiktaş'tan ayrılan Rhodolfo sakat mı?


Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamadığı öne sürüldüğü için Brezilya basınında Rhodolfo'ya şüpheli yaklaşılırken, tecrübeli oyuncu maçın ardından yaptığı açıklamada söz konusu iddialarla ilgili konuştu. Rhodolfo yaptığı açıklamada, "Ben kendimi biliyorum. Nasıl oynayacağımı, ne yapacağımı da. Sadece maç eksiğim var. Bu yüzden daha fazla oynamam gerekiyor. Sakatlığım olduğunu söylüyorlar ama bu doğru değil. %100 hazırım. Sıkı çalışıyorum." diye konuştu. 

"ŞENOL GÜNEŞ İLE KONUŞTUKTAN SONRA..."
Rhodolfo son olarak Beşiktaş'tan ayrılmasıyla alakalı olarak ise, "Sakatlığımın ardından teknik direktör Şenol Güneş ile konuştuktan sonra daha fazla forma şansı bulamayacağımı anladım. Çok çalıştım ama olmadı. Şimdi Flamengo'da en iyi performansımı sergilemek için hazırım." ifadelerini kullandı. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!