comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler! Vida, Medel Burak Yılmaz

24 Aralık 2018, Pazartesi 01:13
Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler! Vida, Medel Burak Yılmaz

Beşiktaş yönetimi Ocak ayında kadroya takviye yapmaya hazırlanırken, siyah beyazlıların gündeminde hareketli saatler yaşanıyor. 

FutbolArena  - Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıda beklentilerin aşağısında kalan Beşiktaş'ta devre arası öncesi transferde de hareketli saatler yaşanıyor. Kadrosuna takviye yapmaya hazırlanan siyah beyazlılar bir yandan da takımdaki önemli oyuncular için gelen tekliflerle uğraşıyor.


Beşiktaş Transfer Haberleri: Burak Yılmaz, Medel, Vida Beşiktaş'ta son dakika transfer 


“MONACO'DAN VİDA'YA 8 MİLYON EURO”

Fransa'da sıkıntılı günler geçiren Henry'nin çalıştırdığı Monaco, Domagoj Vida transferi için Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Monaco'nun Hırvat oyuncunun transferi için nabız yokladığı önerilen bonservis bedelinin ise 8 milyon Euro. 
Devrede takviye yaparak ikinci yarıya daha iddialı girme düşüncesinde olan yönetimin ise cevap konusunda acele etmeyeceği Şenol Güneş ile görüş alışverişi sonrası karar vereceği belirtildi.

“WEST HAM MEDEL'İN PEŞİNDE!”

Öte yandan Vida dışında transferin bir diğer gözde oyuncusu ise Şili'li Gary Medel. Premier Lig temsilcisi West Ham, Medel için Beşiktaş'a 5 milyon poundluk resmi teklifte bulundu. Yönetim, Vida'da olduğu gibi Medel'de de acele karar vermeyecek.

BURAK YILMAZ'A ŞARTLI EVET!

Öte yandan forvet çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yurt dışı çalışmalarının yanı sıra Türkiye'den Burak Yılmaz ile de dirsek temasında. Yönetim, Şenol Güneş'in alınması için yeşil ışık yaktığı Burak için Trabzonspor'un kararını bekliyor.

Bordo mavili kulüp, 1.8 milyon Euro alacağı olan Burak'a “paranı bırak git” teklifi yaparken Burak, alacaklarını bırakmak istemiyor. Beşiktaş da olası Burak transferini kendi şartları doğrultusunda gerçekleştirme niyetinde. Siyah beyazlılar Burak için bonservis ödemeyi düşünmezken Trabzonspor ve Burak Yılmaz arasındaki durumun çözülmesi bekleniyor.

Haber: ERTAN SÜZGÜN

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!