comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten sürpriz Talisca kararı

01 Kasım 2017, Çarşamba 16:26
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten sürpriz Talisca kararı

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Monaco maçı öncesi kadroda sürpriz yapacak.

FutbolArena - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi grup 4. maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılar kazandığı ilk 3 maçın ardından Monaco'yu bir kez daha devirerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda sürprize gideceği belirtildi.
 

Beşiktaş'ın Monaco maçındaki kadrosu nasıl olacak?


Beşiktaş'ın maç öncesi kadroya alınmayan Caner Erkin dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Deneyimli çalıştırıcı Şenol Güneş'in sahaya süreceği kadroda Anderson Talisca konusunda sürpriz bir karar aldığı ifade edildi. Beyaz TV muhabiri Sercan Dikme'nin aktardığı bildiye göre; son haftalarda performans düşüklüğü yaşayan Anderson Talisca yedek oturacak. Şenol Güneş'in Talisca'nın yerine Oğuzhan Özyakup'u oynatacağı belirtildi. Orta sahada ise Atiba ile birlikte Tolgay Arslan'ın görev alması bekleniyor.

MUHTEMEL 11
Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Cenk Tosun.


Beşiktaş - Monaco maçı ne zaman? Şifresiz izle


Beşiktaş ile Monaco arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi mücadelesi 1 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de başlayacak. 41.903 kişi kapasiteli Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Bu maç Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. 

Öte yandan bu maçı aşağıdaki uydu kanallarından şifresiz izleme şansı bulabilirsiniz... 



Beşiktaş - Monaco maçı canlı skor takibini FutbolArena'dan yapabilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!