comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta Şenol Güneş yeni transferleri 11'e alacak

29 Ağustos 2017, Salı 09:00
Beşiktaş'ta Şenol Güneş yeni transferleri 11'e alacak

Beşiktaş, milli takım arasına 7 puanla girerken teknik direktörü Şenol Güneş yeni transferler Alvaro Negredo, Jeremain Lens ve Gary Medel ile ilgili önemli bir karar aldı.

FutbolArena - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken teknik direktörü Şenol Güneş 3 yeni isim Negredo, Medel ve Lens için kararını verdi. Beşiktaş Transfer ile ilgili son dakika gelişmeleri FutbolArena'da!

Süper Lig'in ilk 3 haftasında Gary Medel'e 16, Jeremain Lens'e 18 ve Alvaro Negredo'ya da 29 dakika süre veren Beşiktaş'ın teknik patornu Karabükspor maçında bir sürpriz yapacak.
 

Beşiktaş'ta yeni transferleri ilk 11'de oynayacak mı?


Fanatik'in haberine göre, Jeremain Lens ve Medel'i Bursaspor karşılaşmasında yedek kulübesinde bekleten şampiyon teknik adam, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Büyük isimler büyük performanslar gösterirse formayı kapabilir” diyerek henüz 90 dakika için hazır olmadıklarını belirtmişti. 65 yaşındaki teknik adamın, milli arada oyuncularının form olarak zirveyle çıkmasını beklediği ve 10 Eylül'deki Karabükspor maçında 3 futbolcuya da ilk 11'de görev verebileceği ifade edildi.
 

Beşiktaş'ta Şenol Güneş Lens ve Negredo'yu niye oynatmıyor?


Beşiktaş'ta Lens ve Negredo'nun ligde henüz 11'de süre almamalarıyla ilgili Şenol Güneş maçın ardından yaptığı açıklamada, "Yeni transferlerin istenilen seviyeye gelmesinin ardından daha iyi takım olacaklarını dile getirdi."
Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!