Beşiktaş'ta Pepe transferinde son dakika haberleri
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda kadrosuna kaliteli bir stoper transfer etmek isteyen Beşiktaş'ta Pepe konusunda ısrar sürüyor. Yıldız futbolcunun PSG ile anlaşamamasının ardından İtalyanların ünlü gazetecisi Di Marzio çarpıcı bir iddia ortaya attı.
Di Marzio'nun geçtiği haberde; Pepe, PSG'nin teklifini beğenmediği için kabul etmedi. Portekizli yıldız bundan dolayı artık Beşiktaş'a daha yakın. Eğer Pazartesi günü yapılacak olan görüşmede anlaşma sağlanırsa İstanbul'a gelebilir. ifadelerine yer verildi.
Beşiktaş Pepe transferinde PSG'nin teklifine tepki
PSG'nin eski kalecilerinden Landreau, Fransız basınına yaptığı açıklamalarda Pepe transferiyle ilgili olarak, "Pepe kesinlikle bir öncelik olmamalı. Çünkü PSG'nin savunmasında zaten kaliteli isimler var. Pepe'nin kariyerini tartışmıyorum. Elbette güç katar ve bu kadar öncelik olmasına şaşırıyorum. Bu aşrt değil.
"ÇOK SAÇMA"
Landreau Pepe transferiyle ilgili sözlerinin devamında ise, "Ona bu kadar öncelik verilmesi gerçekten saçma. Tamam Pepe kaliteli bir oyuncu PSG'nin bu kadar iyi savunma oyuncuları varken Pepe'de aşırı ısrar etmesi çok saçma." ifadelerini kullandı.


