comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta Alvaro Negredo: 'Artık gollerimi atmaya başlayacağım'

10 Ekim 2017, Salı 12:01
Beşiktaş'ta Alvaro Negredo: 'Artık gollerimi atmaya başlayacağım'

Beşiktaş'ın suskun golcüsü Alvaro Negredo, takımdaki durumu,  kişisel performansı ve taraftarlar hakkında açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Alvaro Negredo henüz gol siftahı yapamazken kendi performansını ve de Beşiktaş'ın durumunu değerlendirdi. 

Fanatik'e röportaj veren 32 yaşındaki golcü futbolcu birçok konuda açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçında hakem hatalarından bahseden Alvaro Negredo yapılan hataların kurbanı olduklarını söyledi.


Alvaro Negredo'nun röportajından öne çıkanlar


"FENERBAHÇE MAÇINDA HAKEM KURBANI OLDUK"
“Türk hakemlerini tanımıyorum. Fenerbahçe derbisinin üstünde medya çok durduğu için tüm detaylar konuşuldu. Biz o maçta hakem hatalarının kurbanı olduk, hakkımız yendi. Attığım gol sayılmadı, penaltımız verilmedi. Ancak sadece hakem üstünden gidip tartışmak doğru değil. Çünkü böyle hiçbir yere varamayız. Hakemlerin işleri zor, kolay iş değil. La Liga ve Süper Lig çok farklı ligler. Burada çok daha tempolu geçiyor maçlar. İspanya'da daha durarak oynanıyor. İstanbul'da bu yoğun maç temposunda sakin bir yaşam sürmek gerekiyor. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Ağır maç tempoları sonrası böyle bir hayat sürerek denge kurmam gerektiğini biliyorum.”

"MARİO GOMEZ İLE KIYASLANMAK YANLIŞ"

Karşılaştırmak bence doğru değil. Bana, ‘35 gol atar mısın' diye sordular, ben de elbette atarım dedim. İspanya'da buna benzer bir söz ver. Peşin verilen bir şeyin altına imza atarım demek gibi. Forvet oyuncusunun şanssızlığı ne kadar iyi oynarsa oynasın herkes attığı gollere bakar. Artık gollerimi atmaya başlayacağım. Bunun için daha fazla süre almam gerekiyor. Hocam çalışmamdan memnun. Burada elbette önemli olan benim gol atmam değil takımımın kazanması.

"BÖYLE SES İSPANYA'DA DUYMADIM"

“Vodafone Park'taki Leipzig maçı sırasında kulübedeydim. Oyunun başlaması sonrasında Leipzig'li oyuncu dikkatimi çekti. Kulaklarını tutuyordu. O anda neredeyse bir metreden yanımdakini duyamıyordum. Doping kontrolünde aynı oyuncu ile birlikteydim. Benimle yaşadığı hisleri paylaştı. Daha iyi anladık. İspanya'da 100 bin kişi önünde oynadığım maçta böyle kulakları sağır edercesine ses duymadım.”

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!