comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta Adem Ljajic şoku! İdmanı yarıda bıraktı

09 Ocak 2020, Perşembe 12:13
Beşiktaş'ta Adem Ljajic şoku! İdmanı yarıda bıraktı

Beşiktaş'ın bu sabah gerçekleştirdiği çift kale maçta Adem Ljajic sakatlanarak oyunu yarıda bıraktı.

FutbolArena - Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da devam ettiren Beşiktaş'ta bu sabah gerçekleştirilen antrenmanda Adem Ljajic sakatlık geçirdi. Siyah beyazlılarda çift kale maç sırasında sakatlanan Ljajic, ağır adımlarla yürüyerek sahayı terk etti. 
 

Beşiktaş Haberleri: Adem Ljajic'in sakatlığı ciddi mi?


Antalya'da hazırlıklarını sürdüren beşiktaş'ta bu sabah yapılan idmanda çift kale maç sırasında Adem Ljajic sakatlandı. Ayağı çimlere takılan Ljajic'in kontrol amaçlı idmanı bıraktığı belirtildi. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgilendirmenin önümüzdeki saatlerde yapılması bekleniyor.

İdmanı takip eden Asbaşkan Emre Kocadağ, Ljajic'in sahadan çıktığı sırada yanına giderek durumunu sordu. Adem Ljajic ise iyi olduğunu belirtirken otele gitti. Yıldız oyuncunun son durumu yapılacak olan tetkiklerden sonra netlik kazanacak.
LJAJIC TRANSFER OLACAK MI?

İtalyan basınındaki haberlere göre, Beşiktaş yönetimi Adem Ljajic'i sezon başında satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini aldığı 6.5 milyon euro'nun altında bir rakama bırakmak istemiyor. 

10 MİLYON EURO

Öte yandan Beşiktaş yönetimi Adem Ljajic'in fiyatını belirledi. Siyah beyazlıların şu anda satmaya gönüllü olmadığı için Sırp yıldızın bonservisini 10 milyon euro belirleyerek Udinese'ye ilettiği kaydedildi. Udinese dışında Adem Ljajic'i isteyen bir diğer kulüp ise Verona'nın da bu bedeli ödemesinin mümkün olmadığı İtalyan basınında yazıldı. 

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!