comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta 5 isim ile yollar ayrılıyor

05 Mart 2019, Salı 09:25
Beşiktaş'ta 5 isim ile yollar ayrılıyor

Beşiktaş yönetiminin teknik direktör Şenol Güneş'in yanı sıra kadroda bir çok oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldığı iddia edildi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta yeni sezon çalışmalarına şimdiden başlandı. Teknik direktör değişikliğine gidecek olan Beşiktaş'ta yönetimin 5 isim ile yollarını ayırmayı planladığı öne sürüldü.


Beşiktaş Transfer: Beşiktaş'tan kimler gönderilecek?


Sezon sonunda teknik direktör değişikliğine gidecek olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yanı sıra çok sayıda futbolcu ile yolların ayrılacağı öne sürüldü. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş yönetimi Haziran ayında sözleşmeleri sona erecek 5 yıldız isim ile yollarını ayıracak.

ATİBA'YA YENİ GÖREV
Beşiktaş yönetimi aldığı karar ile Atiba, Adriano, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ve Tolga Zengin ile gelecek sezon yola devam etmeme kararı aldı. Gökhan Töre, Adriano, Mustafa Pektemek, Tolga Zengin ile yollarını kesin olarak ayıracak olan Beşiktaş'ta yönetiminin tecrübeli futbolcu Atiba'ya kulüpte bir görev vereceği öne sürüldü.

FATİH ALTAYLI'DAN FİKRET ORMAN AÇIKLAMASI


 

İddaa Süper Lig şampiyonluk oranları (4 Mart 2019)


Medipol Başakşehir, Süper Lig'de şampiyonluk koşusuna Yeni Malatyaspor deplasmanında devam etti. Rakibini 2-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı büyük avantaj sağladı. Başakşehir'in İddaa'daki şampiyonluk oranı 1,30'dan 1,20'ye düştü.

Şenol Güneş'in milli takımla anlaşmasıyla sarsılan Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı ve şampiyonluk yarışında geriye düştü. Beraberliği son dakika golüyle kurtaran Beşiktaş'ın şampiyonluk oranı değişmedi ve 15,00 olarak kaldı.

Fatih Terim önderliğindeki Galatasaray ise soğuk hava şartlarında çıktığı BB Erzurumspor deplasmanından 1-1 beraberlikle döndü. Galibiyet golünü bulamayan Galatasaray, Medipol Başakşehir'in kazandığı haftada puan kaybederek aranın açılmasına neden oldu. Lider Başakşehir'in 8 puan gerisine düşen Galatasaray'ın oranı 2,70'dan 3,75'e yükseltildi.

Süper Lig'de yeni şampiyonluk oranları:

Başakşehir: 1,20 
Galatasaray: 3,75 
Beşiktaş: 15,00

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!