comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı Pepe için Real Madrid bin pişman

22 Eylül 2017, Cuma 09:53
Beşiktaşlı Pepe için Real Madrid bin pişman

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği Portekizli savunma oyuncusu Pepe için eski kulübü Real Madrid pişmanlık yaşıyor.

FutbolArena - Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna katarak Dünya'da büyük yankı uyandıran Portezkili savunma oyuncusu Pepe için eski kulübü İspanyol Real Madrid takımı yöneticileri pişmanlık yaşıyor. 


Beşiktaşlı Pepe için Real Madrid pişmanlık yaşıyor


Real Madrid takımında uzun yıllar forma giyen ve birçok kupa kaldıran Portekizli savunma oyuncusu Pepe, İspanyol ekibi ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Real Madrid'in evinde Betis'e kaybetmesiyle ortalık karıştı. İspanyol basını ve sosyal medyada takımın 5 maçta 5 gol yediğine ve savunmza zaaflarına dikkat çekildi. Pepe'nin bırakılması eleştirildi.
PERFORMANSI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Sezon başında Real Madrid'in sözleşme yenilemediği Pepe, kendisine birçok Avrupa kulübünden teklif olmasına rağmen Beşiktaş'ı seçmişti. Marcelo'nun satılmasına rağmen Pepe'nin liderliğini yaptığı Beşiktaş savunması ligde geride kalan 5 maçta sadece 3 gol yerken, topladığı 13 puanla da Galatasaray'la zirveyi paylaştı. Beşiktaş Devler Ligi'ndeki ilk maçında da Porto'yu deplasmanda yenerek grubunda liderliği ele geçirdi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!