comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı Negredo'dan Marca'ya açıklama: 'Taraftarımızın yanına yaklaşamazlar."

08 Kasım 2017, Çarşamba 18:30
Beşiktaşlı Negredo'dan Marca'ya açıklama: 'Taraftarımızın yanına yaklaşamazlar.

Beşiktaş'ın forveti Alvaro Negredo, Marca'ya röportaj vererek kendisi ve siyah beyazlı taraftarlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Alvaro Negredo İspanyol basınında Marca'ya özel bir röportaj verdi. İspanyol forvet siyah beyazlı taraftarlara övgüler yağdırırken, kariyeri, takımdaki durumu ve performansı hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaşlı futbolcu Negredo'nun İspanyol basınında Marca'ya verdiği röportajdan önemli kesitler:
"BEŞİKTAŞ TARAFTARINI ANLATMAK İÇİN YAŞAMANIZ GEREKİYOR"

"Beşiktaş taraftarını anlatmak için yaşamanız gerekiyor. Bambaşka bir taraftar onlar. Maç boyu hiç suymuyorlar. Sadece devre arasında güç toplamak için duruyorlar. Bütün stat aynı anda tezahürat yapıyor. Takımımız için çok önemli bir itici güç bu. Ben daha önce Sevilla ve Valencia gibi yine ateşli taraftarların önünde oynadım ama Beşiktaş taraftarını gören ve hisseden, onların da yanına yaklaşamayacağını söyler. Söylediğim gibi bunu yaşamak lazım. 


Beşiktaşlı Negredo'nun golleri


İspanyol forvet Beşiktaş'ta şu ana kadar sadece 1 gol atabilmesiyle alakalı olarak, "Forvet oyuncuları hep gol atmak ister. Biz futbolcular ve özellikle forvet oyuncuları hep kendimiz oynamak, gol atmak isteriz. Ancak şu anda Beşiktaş'ta takım arkadaşlarım çok iyi performans sergiliyorlar. Ben de sürekli çalışıp onlara ayak uydurmak istiyorum. Evet az golüm var. Yedek kaldığım için çok çalışıyorum. Bundan başka çarem yok. Biraz da zamana ihtiyacım var." ifadelerini kullandı. 


Beşiktaş'ın Negredo transferi


Negredo transferinin sürecinin ardından İstanbul'a geldiği vakit hissettiklerini ve takımın durumunu ise, şu sözlerle özetledi:

Beşiktaş'a geldiğim ilk günden bu yana büyük takıma geldiğimi söylüyorlar bana. Bunun zaten farkında oluyorsunuz. Burada olduğum ve bu deneyimi yaşadığım için mutluyum. Takımımız şu anda çıkışta. Şampiyonlar Ligi'nde iyi gidiyoruz. Ligde kayıplarımız oldu ama son haftalarda aldığımız galibiyetlerle üçünsü sıraya kadar yükseldik. Adım adım gitmeliyiz. Hem lig, hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarıya adım adım odaklanmalıyız. 

"İNGİLTERE'DE OLAMAYACAĞIMI BİLİYORDUM"

İngiltere'ye döndüğümde orada olamayacağımı zaten biliyordum. Pişman değilim. Hazırlık dönemi öncesinde kararımı vermiştim. Yine de İngiltere'de güzel anılarım oldu. Orada arkadaşlarım ve sevdiklerim var. Şu anki yaşananların iyi olmasına sevindim.

"KARİYERİMDE BİRÇOK OYUNCUYLA OYNADIM"

Birçok büyük oyuncu oynadım ve bunun için gerçekten şanslıydım. David Silva, Aguero. Kariyerim boyunca her şeye sahip oldum. Bir kitap yazmak için kariyerim gerçekten müsait.  

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!