comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı Dusko Tosic resmen meydan okudu

19 Haziran 2017, Pazartesi 02:36
Beşiktaşlı Dusko Tosic resmen meydan okudu

Beşiktaş'ın Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic şampiyonluğun ardından önemli açıklamalar yaptı. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Spor Toto Süper Lig'de gelen üst üste 2 şampiyonluğun ardından yaşadığı mutlulukları anlattı. Fanatik'e konuşan Dusko Tosic bu sezon özellikle Şenol Güneş'e minnettar olduğunu söylerken, kendisini zorlayan bir forvetin olmadığını dile getirdi. Sırp futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında da son derece gündem yaratacak ifadeler kullandı. 
 

Beşiktaşlı Dusko Tosic'ten transfer açıklaması


Beşiktaş'la sözleşmesiin uzatan Dusko Tosic, yeni sezonda takıma katılacak yeni transferlerden korkmadığını söylerken, “Beşiktaş'la 2020 yılına kadar kontratım var. Kariyerimin sonuna kadar Beşiktaş forması giymek istiyorum. Şenol hocamızın bütün beklentilerini karşılamak ve taraftarımızı gururlandırmak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Takıma yeni katılacak isimlerden bir korkum yok. Çünkü güçlü ve deneyimli bir futbolcuyum. Burada kendimi kanıtladığımı düşünüyorum.” diye konuştu. 


"EN İYİ DÖNEMİM BEŞİKTAŞ'TA"
“Kariyerimdeki en iyi dönemimi şu anda Beşiktaş'ta geçiriyorum. Benim için inanılmaz bir deneyim oluyor. Takımım ve arkadaşlarım harika. Her maç mükemmel bir atmosferde sahaya çıkıyorum. Başımızda da çok başarılı bir teknik adam var. Hocamız, bana güveniyor ve bana bunu hissettiriyor. Ben de onu ve takımımızı yüz üstü bırakmamak için çabalıyorum.”

"LYON MAÇINI SİLMEK İSTERDİM"

Geçen sezona ait hafızamdan silmek istediğim an, Lyon karşılaşmasında penaltıyı kaçırdığım andı... Lyon karşısında çok iyi futbol oynamıştık. Penaltılarda kaybetmeyi hak etmemiştik.”

"BEŞİKTAŞ TARAFTARININ DÜNYADA EŞİ BENZERİ YOK"

“Beşiktaş taraftarının dünyada eşi benzeri yok. Daha önce; Almanya, İspanya ve Fransa'da forma giydim. Böyle harika bir taraftar grubunu dünyanın hiç bir yerinde bulamazsınız. Gerçek taraftarı burada gördüm. Gerçekten çoğu zaman nefes kesici olabiliyorlar. Beni çok iyi destekleyip motive ediyorlar. Onlar için sahaya çıktığımda her şeyimi verebilirim. Beşiktaş'la 2 sezonda 2 şampiyonluk yaşadık. Bu, takım olarak elimizden gelenin en iyisini yaptığımızın önemli bir kanıtı.”

"RONALDO'DAN HİÇ ETKİLENMEDİM"

“Ne Messi'yi ne de Ronaldo'yu takımımdaki kimseye değişmem. Takımımı çok seviyorum. Ayrıca Ronaldo'ya karşı birçok kez forma giydim. Sahada adeta yok gibiydi! Ondan hiç etkilenmedim. Birçok futbolcunun aksine benim idolüm ya da favori olarak gördüğüm futbolcu yok. Ben, birilerini idol olarak görmeye değil birilerine idol olmaya çalışıyorum.”

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!