comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı Adriano'ya Kayserispor'da Sumudica'dan tepki

10 Aralık 2017, Pazar 20:04
Beşiktaşlı Adriano'ya Kayserispor'da Sumudica'dan tepki

Kayserispor - Beşiktaş maçının ilk yarısında Adriano ile Ryan Mendes arasında yaşanan pozisyonun ardından teknik direktör Sumudica kenarda çok sinirlendi. 

FutbolArena - Süper Lig 15. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar ilk yarıda Cenk ve Oğuzhan ile çok net iki pozisyondan yararlanamazken, maçın 25. dakikasında topsuz alanda Adriano ile Ryan Mendes arasında yaşanan ikili mücadele sonrasında Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica çok sinirlendi. 
 

Kayserispor - Beşiktaş Sumudica haberleri


Süper Lig 15. haftasında oynanan Kayserispor - Beşiktaş maçının 25. dakikasında gelişen Kayserispor atağı sırasında topsuz alanda Adriano ile Ryan Mendes arasında yaşanan ikili mücadele sırasında Ryan Mendes yerde kaldı. Bir süre yerden kalkamayan yıldız futbolcunun daha sonra saha kenarında tedavisi devam etti. 

Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica ise bu pozsiyonun ardından çok sinirlendi. Rumen teknik adam 4. hakeme dönerek "Sarı Kart." isteğinde bulundu. Sumudica maçın hakemine ise Adriano'nun dirsek attığını ve bu pozisyonda kart verilmesi gerektiğini söyledi. 
ADRİANO VE SUMUDİCA ARASINDA DİYALOG

Bu pozisyonun ardından Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica ve Beşiktaşlı Adriano arasında da kısa bir süre diyalog yaşandı. Müsabaka daha sonra kaldığı yerden devam etti. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!