comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı Adriano'dan Initesta'ya ''Sen çok büyük birisin..''

27 Nisan 2018, Cuma 19:33
Beşiktaşlı Adriano'dan Initesta'ya ''Sen çok büyük birisin..''

Andres İniesta, Barcelona'ya veda etti. Beşiktaş'ın Brezilyalı sol bek oyuncusu Adriano eski takım arkadaşı Andres İniesta hakkında paylaşımda bulundu.

FutbolArena - Barcelona alt yapısından yetişen ve dünya futbolcuna damga vuran isimlerin başında yer alan Andres İniesta, Barcelona kariyerini noktaladı. İniesta geçtiğimiz gün oynanan 90 dakika ile Barcelona'ya veda etti.

Barcelona forması altında uzun yıllar başarılı bir şekilde forma giyen gerek tekniği gerek top hakimiyeti ile dünyanın en iyi orta sahaları arasında göserilen Andres İniesta önceki gün Barcelona'ya gözyaşları içerisinde veda etti.
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Adriano ise eski takım arkadaşı Iniesta'yı unutmadı. Adriano, Iniesta hakkında Instagram hesabından paylaşımda bulundu.


 

Transfer Haberleri: Iniesta, hangi takıma gidecek?


Barcelona'dan sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Andres Iniesta'ya Çin'den cazip teklifler olduğu ve birkaç gün içerisinde bu transferin sonuçlanacağı konuşuluyordu. İspanyol basınında çıkan son haberlere göre; Manchester City'nin patronu Pep Guardiola devreye girerek eski öğrencisini ikna etmeye çalışıyor. Guardiola'nın 33 yaşındaki Iniesta'yı transfer etme konusunda tüm şartları zorladığı iddia edildi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!