Vodafone Park, UEFA Süper Kupa maçı için kaç oy aldı?
Vodafone Park'in UEFA Süper Kupa için seçildiği oylamada son ikiye Varşova ve Türkiye kaldığı ve son oylamada 11'e 5'lik üstünlükle ile Vodafone Park'ın seçildiği ortaya çıktı.
UEFA, VODAFONE PARK'I İNCELEMEYE GELİYOR
UEFA Yönetim Kurulu ve yabancı gazetecilerden oluşan bir kafile, 1 Kasım'da Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Beşiktaş - Monaco maçına gelerek Vodafone Park'ı yerinde inceleyecekler.
BEŞİKTAŞ'IN ÇALIMLADIĞI TÜM ADAYLAR:
Qemal Stafa Stadı (Tiran/Arnavutluk), Stadium de Toulouse (Toulouse/Fransa), Florian Albert Stadı (Budapeşte/Macaristan), Sammy Ofer Stadı (Haifa/İsrail), Astana Arena (Astana/Kazakistan), Windsor Park (Belfast/Kuzey İrlanda), Arena Gdansk (Gdansk/Polonya), Narodowy Stadı (Varşova/Polonya)
UEFA resmi twitter hesabından 2019 yılında Avrupa Süper Kupa finalinin Vodafone Park'ta oynanacağını bu paylaşım ile ilan etmişti.
#UEFAExCo latest: The 2019 UEFA #SuperCup will be played at Beşiktaş Stadium, Istanbul. pic.twitter.com/4oolWZVHaW
— UEFA (@UEFA) 20 Eylül 2017
Siyah Beyazlı takımla ilgili diğer gelişmeler için Beşiktaş Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

