comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın rakibi Monaco'da Lopes'ten hayal kırıklığı sözleri

01 Kasım 2017, Çarşamba 23:16
Beşiktaş'ın rakibi Monaco'da Lopes'ten hayal kırıklığı sözleri

Monaco'nun Beşiktaş'a karşı Vodafone Park'ta tek golünü atan Lopes, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile 1-1 berabere kaldı. Monaco'nun golünü atan Lopes, maçın ardından Fransız basınına konuştu ve rakipten daha iyi oynadıklarını söyledi. 
 

Beşiktaş 1-1 Monaco Rony Lopes'in golü ve açıklamaları


Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a karşı Monaco'nun golünü atan Rony Lopes, maçın ardından Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Lopes kazanamadıkları için üzgün olduğunu söyledi. 

Lopes maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bizim için hayal kırıklığı yaratan bir geceydi. Buraya kazanmaya gelmiştik. Rakipten daha iyi oynadık ve kazanacak pozisyonları da bulduk fakat değerlendiremedik. Oyun olarak toparlandığımızı düşünüyorum. Şimdi hızlıca lige odaklanmalıyız." diye konuştu. 
MONACO TEKNİK DİREKTÖRÜ JARDİM NELER SÖYLEDİ?

"İlk gol kesinlikle hem bireysel, hem de kollektif bir çalışmanın sonucuydu. Takımın kombine olarak iyi oynamasının sonucuydu. Rakibin golü bizim bireysel hatamızdan gelen bir goldü. Onlar da çok iyi değerlendirip penaltıya çevirdiler. Ancak ben genel olarak bu akşam takımın oyundan memnunum. Oyuncularımın tavırlarından memnunum. Bence Beşiktaş gibi fiziksel anlamda çok güçlü bir takıma karşı hiç de fena oynamadılar."

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!