comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın İsveç deplasmanı kabusu geri döndü

05 Ekim 2018, Cuma 00:02
Beşiktaş'ın İsveç deplasmanı kabusu geri döndü

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye deplasmanda karşılaşırken sahadan 2-0 mağlup ayrılırken İsveç deplasmanındaki talihsizlik geri döndü.

FutbolArena - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö ile karşılaşırken sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Siyah-Beyazlılar bu mağlubiyetle İsveç kabusunu yeniden yaşadı.
 

Beşiktaş'ın İsveç takımlarıyla oynadığı maçlar


Malmö ile yapılan karşılaşmayla birlikte bugüne kadar İsveç'te 5. kez sahneye çıktı. Siyah-Beyazlılar bu sonuçlara bakıldığında 5 maçın 4'ünü kazanamıştı. Beşiktaş'ın bu süreçteki tek galibiyeti ise 2005 yılında oynadığı Malmö takımı oldu. Siyah-Beyazlılar o sezon adı UEFA Kupası olan turnuvada rakibine 4-1'lik üstünlük saplamıştı.
 

Malmö - Beşiktaş maçı Karius'un yediği gol 


1990 yılında Beşiktaş'ın Malmö ile oynadığı maçta Recep Çetin'in kendi kalesine attığı gol uzun yıllar konuşuldu. Beşiktaş'ın 2018'de deplasmanda oynadığı Malmö maçında 53. dakikada yediği gol yine uzun süre konuşulacak türden. Sağ kanattan Veindheim'in ortası Caner Erkin'e çarpınca top yükseldi ve kaleci Karius'un da beklemediği bir şekilde ağlarla buluştu. Malmö bu golün ardından Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!