comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın hazırlık maçları ne zaman, saat kaçta?

15 Temmuz 2019, Pazartesi 15:34
Beşiktaş'ın hazırlık maçları ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi hazırlık maçları fikstürü belli oldu. Beşiktaş, Süper Lig öncesi hazırlık maçları ile taktiğini benimseyecek. Beşiktaş'ın hazırlık maçları ne zaman, saat kaçta? Detaylar bu haberde.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş yeni teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ilk idmanlarına başladı. Siyah beyazlılar yeni sezon öncesi birçok hazırlık maçı yapacak. Beşiktaş'ın hazırlık maçları ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş'ın hazırlık maçı fikstürü konusunda aramalar yapan siyah beyazlı taraftarlar için bu haberi hazırladık.
 

Beşiktaş'ın hazırlık maçı fikstürü


23 Temmuz'a kadar Riva'da hazırlıklarını sürdürecek olan Beşiktaş, 24 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında da Avusturya'da kamp yapacak. Beşiktaş, ilk hazırlık maçını 17 Temmuz Çarşamba günü saat 18.30'da Pendikspor ile Riva'da oynayacak. 

İHA'nın haberine göre siyah-beyazlıların ikinci karşılaşması da Riva'da olacak. 21 Temmuz Pazar günü saat 18.30'da Kocaelispor'la oynayacak olan Beşiktaş, 23 Temmuz'da ilk etap çalışmalarını tamamlayacak. 
BEŞİKTAŞ'IN AVUSTURYA KAMPINDAKİ HAZIRLIK MAÇLARI

Avusturya'da yapacağı maçların programları açıklanmayan siyah-beyazlılar, İstanbul'a döndükten sonra da Yunanistan ekibi Panathinaikos'la karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Panathinaikos'la 10 Ağustos Cumartesi saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. 14 Ağustos'ta Chelsea ile Liverpool arasında Vodafone Park'ta oynanacak olan UEFA Süper Kupa Finali nedeniyle Panathinaikos karşılaşması Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. 

ABDULLAH AVCI'NIN YENİ SEZON BEŞİKTAŞ TAKTİĞİ

Pas oyununun önemine dikkat çeken Abdullah Avcı, futbolcuların birbirlerine yakın oynaması konusunda uyarılarda bulunuyor. Özellikle topun kaptırıldığı anda alan daraltılması için futbolcularını uyaran deneyimli teknik adam, topu hızlı şekilde rakip yarı sahaya aktarılması için de farklı varyasyonlar deneyerek, yeni sezon öncesinde taktiğini takıma aşılamaya çalışıyor. Özellikle orta sahada yer alan isimlerden Atiba, Dorukhan, Oğuzhan Özyakup ve Adem Ljajic'in hızlı karar vererek rakibi oyundan düşürmesini isteyen Abdullah Avcı, kanat oyuncularının da, orta sahadaki isimlere yakın olmasını istedi. 

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!