comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın gözdesi Vlasic'ten transfer itirafı

12 Nisan 2019, Cuma 14:21
Beşiktaş'ın gözdesi Vlasic'ten transfer itirafı

Beşiktaş ile adı anılan Vlssic, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ederken gündeme gelen isimlerden biri olan Nikola Vlasic'ten açıklama geldi. Hırvat futbolcu, Everton ile ilgili sorulara yanıt verirken CSKA'da mutlu olduğunu ve transferiyle ilgili şu anda konuşmak istemediğini söyledi. 
 

Beşiktaş Transfer: Vlasic, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Bonservisi Everton'da olan ve CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen Nikola Vlasic, Rus basınına yaptığı açıklamalda şunları söyledi:

"Ben sadece futboluma ve önümüzdeki maçlara odaklanmış durumdayım. Transferle ilgilenen kişiler zaten ilgileniyor. Son söz bende olacak ama şimdilik geleceğim hakkında konuşmak istemiyorum. Everton'dan şu ana kadar beni hiç kimse aramadı. Açıkçası bu durum beni şaşırtmıyor. Everton'da benden başka çok iyi futbolcular var. Belki de kulüp beni istemiyor. Şu anda kendi işime bakıyorum ve CSKA'da çok mutluyum. Harika bir ekibimiz var. Teknik direktörümüzle de ilişkim çok iyi. Her şey harika."
 

Nikola Vlasic kimdir, kaç yaşında?


Nikola Vlasic 21 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Hajduk Split'ten 2017 yılında 10 milyon euro karşılığında Everton'a transfer olduktan sonra 2018 Ağustos'ta CSKA Moskova'ya kiralandı. Bu sezon Rusya Premier Ligi'nde 18 maçta 5 gol atarken, 2 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Vlasic 6 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Nikola Vlasic'in kulübü Everton'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 
Siyah beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!