comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın Choupo-Moting transferi planı

28 Mayıs 2019, Salı 19:08
Beşiktaş'ın Choupo-Moting transferi planı

Beşiktaş'ın PSG takımından ayrılması gündeme gelen Kamerunlu kanat oyuncusu Choupo-Moting ile ilgilendiği iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş için flaş bir transfer iddiası gündeme talındı. Beşiktaş'ın Fransız PSG'de forma giyen Choupo-Moting ile ilgilendiği iddia edildi.


Beşiktaş Haber: Beşiktaş için son dakika Choupo-Moting transferi iddiası


Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş'da gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Fransa'nın RMC gazetesinin haberine göre, Beşiktaş radarına Kamerunlu kanat oyuncusu Choupo-Moting'i aldı.

PSG İLE PAZARLIK MASASINA OTURULABİLİR
Habere göre, PSG yönetimi Pazartesi günü Doha'da bir araya gelerek gelecek sezonun yapılanmasını gerçekleştirecek. RMC'nin haberine göre, Beşiktaş'ın da geçtiğimiz sezon devre arasında ilgilendiği kanat oyuncusu Choupo-Moting için PSG yönetimi ile görüşmek istediği belirtildi.


Choupo-Moting kimdir, nasıl bir futbolcu?


Almanya doğumlu Kamerun Milli Takım forması giyen Choupo-Moting bu sezon Fransız ekibi ile 31 karşılaşmada 1,265 dakika süre aldı. Kamerunlu kanat oyuncusu bu süre boyunca takımı adıan 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Choupo-Moting, Fransız ekibi PSG'ye Stoke City takımından katılmış ve 2020 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!